Simona Gherghe, amintiri din prima zi în București: „Îmi tremurau genunchii”

Simona Gherghe (42 de ani) este o femeie împlinită. Are o carieră de succes, o familie superbă, un soț iubitor și doi copii adorabili.

Simona Gherghe, amintiri din prima zi în București: „Îmi tremurau genunchii”

Invitată recent în show-ul matinal Neaţa cu Răzvan şi Dani, prezentatoarea a vorbit deschis despre începuturile ei în televiziune.

„Nu ştiam Bucureştiul, am luat un taxi, care ne-a făcut un tur al Bucureştiului. Îmi tremurau genunchii, îi vedeam pe oamenii ăia live.

Am venit de la Iaşi cu un sacou cam mare pe mine, mi-a dat Sandra un sacou de-al ei. Seara, deja căutam cazare în Bucureşti, iar peste o săptămână prezentam primul jurnal.

Nu ştiam pe nimeni”, a spus Simona Gherghe, la Neaţa cu Răzvan şi Dani, potrivit Spynews, citat de Libertatea.

Simona Gherghe și-a început activitatea în presă la Radio Iași, apoi a trecut la pupitrul știrilor în cadrul postului TeleM, fiind cooptată la scurt timp de trustul Antena 1.

Din 2000 până în 2010 a prezentat știri, urmând apoi să-i ia locul lui Mădălin Ionescu la cârma emisiunii Acces Direct, emisiune pe care a moderat-o până în această primăvară, când a intrat pentru a doua oară în concediu de maternitate.

Simona Gherghe a renunțat la emisiunea Acces Direct după 9 ani în care s-a aflat la cârma ei

În august, prezentatoarea anunța că renunță definitiv la emisiunea Acces Direct, dar că va reveni în televiziune, tot la Antena 1, într-un alt produs TV. În prezent, emisiunea Acces Direct este moderată de Mirela Vaida.

În luna mai a anului 2017, Simona Gherghe s-a căsătorit cu partenerul ei de viață, Răzvan Săndulescu.

În aceeași lună, pe lume a venit și primul copil al cuplului, o fiică, Ana Georgiana. Pe data de 29 noiembrie 2018, Simona a confirmat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil, iar, pe 9 mai 2019, prezentatoare a dat naștere unui fiu, Vlad Ioan.

Foto: Instagram

Citește și:

Simona Gherghe, criticată de mămici. Acum a explicat de ce fetița ei încă nu a renunțat la scutec și suzetă

Ce a mărturisit Simona Gherghe despre viața cu doi copii: „Amândoi sunt mici și au nevoie de mami, eventual în același timp’

Simona Gherghe, probleme de sănătate cu doar câteva săptămâni înainte să nască. Ce a pățit prezentatoarea de televiziune?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete