Simona Gherghe, amintiri din prima zi în București: „Îmi tremurau genunchii”

Simona Gherghe (42 de ani) este o femeie împlinită. Are o carieră de succes, o familie superbă, un soț iubitor și doi copii adorabili.

Simona Gherghe, amintiri din prima zi în București: „Îmi tremurau genunchii”

Invitată recent în show-ul matinal Neaţa cu Răzvan şi Dani, prezentatoarea a vorbit deschis despre începuturile ei în televiziune.

„Nu ştiam Bucureştiul, am luat un taxi, care ne-a făcut un tur al Bucureştiului. Îmi tremurau genunchii, îi vedeam pe oamenii ăia live.

Am venit de la Iaşi cu un sacou cam mare pe mine, mi-a dat Sandra un sacou de-al ei. Seara, deja căutam cazare în Bucureşti, iar peste o săptămână prezentam primul jurnal.

Nu ştiam pe nimeni”, a spus Simona Gherghe, la Neaţa cu Răzvan şi Dani, potrivit Spynews, citat de Libertatea.

Simona Gherghe și-a început activitatea în presă la Radio Iași, apoi a trecut la pupitrul știrilor în cadrul postului TeleM, fiind cooptată la scurt timp de trustul Antena 1.

Din 2000 până în 2010 a prezentat știri, urmând apoi să-i ia locul lui Mădălin Ionescu la cârma emisiunii Acces Direct, emisiune pe care a moderat-o până în această primăvară, când a intrat pentru a doua oară în concediu de maternitate.

Simona Gherghe a renunțat la emisiunea Acces Direct după 9 ani în care s-a aflat la cârma ei

În august, prezentatoarea anunța că renunță definitiv la emisiunea Acces Direct, dar că va reveni în televiziune, tot la Antena 1, într-un alt produs TV. În prezent, emisiunea Acces Direct este moderată de Mirela Vaida.

În luna mai a anului 2017, Simona Gherghe s-a căsătorit cu partenerul ei de viață, Răzvan Săndulescu.

În aceeași lună, pe lume a venit și primul copil al cuplului, o fiică, Ana Georgiana. Pe data de 29 noiembrie 2018, Simona a confirmat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil, iar, pe 9 mai 2019, prezentatoare a dat naștere unui fiu, Vlad Ioan.

Foto: Instagram

Citește și:

Simona Gherghe, criticată de mămici. Acum a explicat de ce fetița ei încă nu a renunțat la scutec și suzetă

Ce a mărturisit Simona Gherghe despre viața cu doi copii: „Amândoi sunt mici și au nevoie de mami, eventual în același timp’

Simona Gherghe, probleme de sănătate cu doar câteva săptămâni înainte să nască. Ce a pățit prezentatoarea de televiziune?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete