Dana Nălbaru și Dragoș Bucur formează un cuplu la fel ca toate celelalte: „Ne mai batem cap în cap, dar din punct de vedere …”

Asemenea oricărei familii normale, Dana Nălbaru (43 de ani) și Dragoș Bucur (42 de ani) au și ei momente în care ajung să aibă discuții în contradictoriu.

Extrem de sinceră, Dana Nălbaru a mărturisit, pentru Libertatea, că ea și Dragoș Bucur au o relație cât se poate de firească și că nu-și doresc să pozeze într-un cuplu impecabil doar pentru a da bine în fața publicului.

Părinții a trei copii, dar totodată extrem de activi din punct de vedere profesional, cei doi ajung și la momente ceva mai tensionate.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur formează un cuplu la fel ca toate celelalte: „Ne mai batem cap în cap, dar din punct de vedere …”

Dacă pe plan personal găsesc ce să-și reproșeze unul altuia, profesional nu ajung să se certe niciodată, cel puțin asta declară Dana Nălbaru:

„El are încredere în mine, în ce fac eu, eu am încredere în ce face el. E destul de armonios așa, nu ne batem cap în cap, cel puțin pe treabă.

Așa, acasă, în problemele noastre de zi cu zi, ne mai batem cap în cap, dar din punct de vedere profesional ne respectăm deciziile.

El, de exemplu, nu se pricepe la muzică deloc, eu nu mă pricep la partea de regie sau de actorie sau ce mai face el, producție, și atunci nu mă bag peste el, el nu se bagă peste mine”, a mai povestit Dana.

Vedeta a completat că, atunci când ajung să colaboreze la un proiect, după ce se pun de acord asupra modului în care vor lucra, ea este cea care îi lasă mână liberă soțului ei:

„Atunci când vine vorba de videoclipuri, în principiu discutăm pe partea de scenariu, dacă acolo cădem de acord, îl las să-și facă treaba”.

Ce spune Dragoș Bucur despre relația lor?

Aceeași versiune o susține și Dragoș Bucur, care ne-a povestit că micile dispute se termină destul de repede, când unul dintre ei cedează.

Fiind firi extrem de complexe, în cei 15 ani de relație și-au dat seama unul de caracterul celuilalt și, mai ales, și-au dat seama când este cazul să bată în retragere:

„De obicei, cedează cel care e convins de părerile celuilalt. Nu știu. Nu cred în egalitatea între sexe.

Nu înseamnă că femeia e mai jos ca bărbatul sau bărbatul e mai sus ori mai jos, dar nu suntem egali.

Fiecare are niște lucruri bine definite”, a mărturisit și Dragoș Bucur, pentru aceeași sursă mențioantă anterior.

Dana şi Dragoş au împreună trei copii, un fiu şi două fiice, Kadri, Roxana și Sofia (12 de ani).

Foto: Instagram

Citește și:

Pamela Anderson, siluetă impecabilă la 52 de ani. A încins imaginația bărbaților după ce a îmbrăcat un costum mulat

Corina Caragea își va sărbători ziua de naștere, dar și noaptea dintre ani în Thailanda. De ce a ales această destinație?

Trecutul tragic al iubitei fotbalistului Cristiano Ronaldo. Tatăl Georginei Rodriguez a petrecut 10 ani în spatele gratiilor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete