Simona Gherghe, probleme de sănătate cu doar câteva săptămâni înainte să nască. Ce a pățit prezentatoarea de televiziune?

Simona Gherghe se confruntă cu probleme de sănătate cu doar câteva săptămâni înainte să nască. Vedeta le-a dezvăluit prietenilor virtuali că nu se simte tocmai bine, dovadă stând și fotografia în care apare purtând o mască chirurgicală.

Însărcinată în 32 de săptămâni, Simona Gherghe se luptă cu simptomele neplăcute ale răcelii, asta după ce și fetița ei, Ana Georgia, a avut aceeași problemă de sănătate. Dacă la începutul săptămânii anunța fericită că fetița ei se simte mult mai bine și că după 10 zile de tratament boala a început să cedeze, acum, prezentatoarea de televiziune și-a întristat fanii atunci când a postat pe contul de instagram o fotografie în care apare purtând o mască de protecție pentru a preveni răspândirea virusului.

“Situația curentă…sarcină, 32 de săptămâni de sarcină, acasă, bolnavă.”, a fost mesajul postat de vedetă în dreptul fotografiei.

Simona Gherghe, probleme de sănătate cu doar câteva săptămâni înainte să nască

Având în vedere că se apropie de momentul în care va deveni mamă pentru a doua oară, chiar dacă starea de sănătate o impune, Simona Gherghe nu va putea apela la ajutorul pastilelor pentru a scăpa de răceală, asta pentru a nu afecta bebelușul. În plus, prezentatoarea de televiziune trebuie să o protejeze și pe Ana Georgia, motiv pentru care a decis să poarte o mască de protecție.

Simona Gherghe a intrat recent în concediu de maternitate și se apropie cu pași repezi de momentul în care își va strânge bebelușul în brațe.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Simona Gherghe.

Foto: facebook, instagram

Citește și:

Prințul Harry și Meghan Markle și-au lansat contul de instagram. Ce mesaj au avut pentru prietenii virtuali?

Paul Ipate, probleme de sănătate: Acest minunat virus mă va ține în casă cel puțin 2 săptămâni'

Alina Pușcaș a dezvăluit sexul bebelușului pe care îl așteaptă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete