Si tu poti da un zambet de ajutor!

Zambet
Fundatia pentru copii Ronald McDonald
este un proiect de implicare sociala lansat in 1974 de Ray Kroc, fondatorul companiei McDonald’s, pentru a usura situatia copiilor care au nevoie de sprijin in perioadele indelungate de suferinta. In Romania, Fundatia pentru copii Ronald McDonald a fost infiintata in 1998 si de atunci a initiat si finantat proiecte dedicate protectiei copiilor bolnavi sau defavorizati, investind peste 1 milion de dolari.

Anul acesta banii vor fi folositi pentru construirea si dotarea unei sectii de oncologie-hematologie pediatrica in cadrul Spitalului Clinic Judetean Targu Mures.

„Sunt mandru sa lucrez pentru o companie care isi asuma o sarcina sociala extrem de importanta si de sensibila, aceea de a ingriji copiii aflati in suferinta si de a le oferi posibilitatea de a fi aproape de familiile lor. Ne straduim, ca parte a echipei McDonald’s, sa dedicam din timpul nostru pentru a ne asigura ca aceasta contributie este vizibila la nivel personal si uman pentru fiecare dintre angajatii nostri.

E important sa ne aducem aportul la problemele reale ale societatii in care ne desfasuram activitatea. Targu Mures este un centru medical important si dorim sa contribuim la realizarea unui proiect de succes, care sa aduca zambete in viata celor care au cea mai mare nevoie de ele.”, a declarat Daniel Boaje, Director General McDonald’s Romania.

„Malignitatile la copil sunt o prioritate constanta pentru medicii Spitalului Clinic Judetean Targu Mures si pentru conducerea spitalului, iar cu sustinerea financiara a Fundatiei pentru copii Ronald McDonald putem sa reasezam standardul de diagnostic, tratament si ingrijire ai acestor bolnavi pe o treapta superioara. Pentru aceasta idee nobila ii multumim echipei Fundatiei si tuturor celor care contribuie cu un zambet de ajutor.”, declara Conf. Univ. Dr. Horvath Adrienne, Sef Compartiment Hemato-Oncologie Pediatrica, Spitalul Clinic Judetean Targu Mures.

„Menirea acestui compartiment din cadrul Clinicii de Pediatrie este de a aprinde razele sperantei in viata acelor copii care duc o lupta crancena cu bolile oncologice, dar in acelasi timp sa aduca siguranta si incredere pentru parintii cuprinsi de grija ca aceste suflete inocente sunt pe maini bune, la locul potrivit. Multumiri tuturor celor care aduc un zambet de ajutor in Targu Mures.”, adauga Dr. Konrad Judith, Manager Spitalul Clinic Judetean Targu Mures.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri