Și-a scos sau nu Thalia două coaste?

Thalia si-a scos coaste

Thalia si-a scos coaste

Atât de multe zvonuri au circulat despre talia minusculă a starului de origine mexicană, încât specialiștii s-au hotărât să intervină în dezbatere pentru a opri avalanșa de curiozități iscată de Regina Muzicii Latino, cum este cunoscută Thalia. Așadar, și-a scos sau nu Thalia două coaste? 

Îndepărtarea ultimelor două coaste, prin procedură chirurgicală este posibilă și se poate efectua după anumite protocoale medicale la indicația chirurgului din motive ce țin de periclitarea sănătății pacientului.

Această rezecție poate fi aprobată numai în cazul unor fisurări masive sau în situația când, în urma unui incident mecanic, coasta a străpuns un organ vital.

Un cancer osos care a cuprins o coastă sau mai multe, poate fi un alt motiv pentru rezecție.

De-a lungul timpului, încă din epoca victoriană s-a tot vorbit despre această procedură dramatică de a micșora talia și a alungi silueta. Zvonurile nu au fost confirmate și deși, specialiștii spun că teoretic se poate, în practică niciun chirurg nu și-ar da acordul pentru o astfel de intervenție chirurgicală, dacă ultimele coaste nu pun viața pacientului în pericol.

Din 1990 și până în zilele noastre, în căutarea asiduă a celebrității și, mai ales, a păstrării ei, vedetele internaționale au apelat la tot felul de subterfugii pentru a se păstra cu orice preț în atenția publicului. Astfel a procedat Cher când a plătit un medic să confirme că artista și-a îndepărtat ultimele coaste.

Amanda Lepore, un transexual celebru din Statele Unite a afirmat că și-a făcut această procedură de îndepărtare a ultimelor coaste, dar nu în America pentru că nu este legal, ci în Mexic. “Se face o incizie mică la spate, se rupe coasta de la baza coloanei vertebrale apoi se scoate fără să lase nicio cicatrice…” a declarat Amanda.

Probabil, una dintre cele mai disputate operații de îndepărtare a ultimelor două coaste s-au învârtit în jurul cântăreței latino Thalia. Probabil și pentru că artista nu a negat cu fermitate zvonurile și mai mult s-a jucat cu presa, alimentând zvonurile.

Specialiștii spun că nu se cunosc care sunt efectele secundare în urma efectuării unor astfel de intervenții și care este modalitatea prin care organismul se adaptează și se reface după această operație. Este o decizie medicală controversată, a precizat întreaga comunitate medicală.

Vedetele despre care s-au spus, de-a lungul anilor, că și-au scos coaste pentru a avea o talie mai mică sunt: Cher, Elizabeth Taylor, Jane Fonda, Racquel Welch, Tori Spelling, Pamela Anderson, Gina Lollobrigida, modelul Victorias Secret Stephanie Seymour, Kate Moss, Janet Jackson și Britney Spears.

Foto: Facebook

Citește și:

EXCLUSIV AVANTAJE Femei celebre care au murit la CUTREMURUL DIN 1977: Eliza Petrăchescu, o actriță complexă

EXCLUSIV AVANTAJE Femei celebre care au murit la CUTREMURUL DIN 1977: Daniela Caurea, scriitoarea cu ochi visători

Iată cum arată Kate Middleton în teniși și pantaloni din mall

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete