Iată cum arată Kate Middleton în teniși și pantaloni din mall

Ducesa de Cambridge

Într-o bluză din bumbac brodat și o pereche de pantaloni culottes din in (pe care îi găsești la un cunoscut brand din toate mall-urile), Ducesa de Cambridge a uimit din nou asistența cu non-conformismul ei: iată cum arată Kate Middleton în teniși și pantaloni din mall:

Ajutată de doi arhitecți peisagiști, Ducesa de Cambridge a amenajat o grădină în cadrul unui proiect derulat de Societatea Regală de Horticultură. Toate ideile ei au fost puse în practică și admirate apoi de copiii invitați la inaugurarea colțului de rai, așa cum l-a denumit Kate. O căsuță în copac, flori de nu-mă-uita (preferatele Prințesei Diana), o mini cascadă, stânci, cărări ascunse, flori, ferigi și cât mai multă vegetație… acesta este rezultatul obținut după ideea Ducesei de Cambridge, care și-a dorit un loc pentru familii, un loc de evadare pentru relaxarea minții și a spiritului.

Kate Middleton și-a făcut apariția la inaugurarea acestei grădini într-o vestimentație “mult prea normală pentru statutul ei”, și-au dat cu părererea criticii înverșunați de modă. Într-o bluză pe care o vedeți mai jos, și care poate fi găsită pe site-ul stylebop.com la prețul de 305 $ și o pereche de pantaloni culottes de la Massimo Dutti, Ducesa Kate și-a pus în valoare (pentru a câta oara?) silueta filiformă și alura de școlăriță cu care și-a obișnuit deja fanii.

Ducesa de Cambridge

Tenișii albi pe care i-a purtat costă mai puțin de 300 de lei și aparțin unui  brand italian de încălțăminte sport.

Kate-Chelsea-Nature-Garden-Unveiling-Superga-Cotu-Closeup-Product-Shot-May-20-2019

După ce grădina a fost arătată publicului în cadrul unui eveniment de presă la care au fost invitați și o clasă de elevi, a urmat vizita oficială a membrilor familiei regale, unde, desigur, cei mai încântați au fost cei trei copii ai cuplului Kate-William, dornici să se urce în căsuța din copac, să se dea în leagănul din iută sau să se ascundă în cortul din surcele.

Foto: Hepta

Citește și:

Flick, despre depresia lui Mihai Bendeac: Nu e bine să judeci'

Imagini nemaivăzute! Anca Serea, prima fotografie după ce l-a adus pe lume pe micuțul Moise

Prințul Louis a făcut primii pași. Imaginile care înduioșează și cele mai dure caractere

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete