Și-a înghițit inelul de logodnă în timp ce dormea. Ce s-a întâmplat când s-a trezit?

Și-a înghițit inelul de logodnă în timp ce dormeaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Să își piardă inelul de logodnă este cel mai mare coșmar al oricărei femei, dar să îl înghită în timpul nopții, asta e cu adevărat o situație bizară. O tânără a trecut printr-o astfel de experiență. Ce s-a întâmplat imediat după ce s-a trezit?

Jenna Evans, o tânără în vârstă de 29 de ani, a constatat la prima oră a dimineții că inelul ei de logodnă nu se mai afla pe deget, însă a știut din primul moment unde trebuie să îl caute.

Și-a înghițit inelul de logodnă în timp ce dormea. Ce s-a întâmplat când s-a trezit?

În timp ce dormea, Jenna Evans a avut un coșmar în care era sfătuită de iubitul ei să înghită inelul de logodnă pentru ca acesta să fie în siguranță în stomac, lucru pe care l-a și făcut, fără să își dea seama că a primit sfatul “prețios” în timpul somnului și că acesta nu are nicio legătură cu realitatea.

“Am avut un vis în care eram într-o situație riscantă. Eram într-un tren și erau mai mulți tipi răi, iar iubitul meu mi-a spus să înghit inelul pentru a-l proteja. Așa că am scos inelul de pe deget, l-am pus în gură și l-am înghițit cu ajutorul unui pahar cu apă înainte să îmi dau seama ce făceam.“, a povestit Jenna Evans, potrivit thesun.co.uk.

Imediat după incident, tânăra a crezut în continuare că este vorba despre un coșmar, așa că s-a culcat la loc, dar când s-a trezit dimineața a avut un șoc. I-a mărturisit logodnicului ei că a înghițit inelul în timp ce dormea.

“Nu cred că m-a crezut la început. Am râs aproximativ o oră și jumătate despre asta, am sunat-o pe mama, am râs până ne-au dat lacrimile, apoi am căutat pe Google cazuri similare în care adulții au înghițit inele. Copiii fac asta mereu, dar aparent, acest obicei nu e tocmai comun în rândul adulților. Am mers la urgențe unde am încercat din răsputeri să explic motivul pentru care mă aflam acolo, având în vedere că nu mă puteam opri din râs. Medicul mi-a făcut o ecografie și a fost șocat să vadă că inelul era în stomac.”, a adăugat tânăra.

Foto: facebook

Citește și:

Un român a fost denunțat în Italia după ce a torturat pisica fostei iubite pentru a se răzbuna pe ea

O femeie a purtat rochia de mireasă un an întreg, iar motivul este incredibil

Medicii i-au spus că se simte rău din cauza stresului dinaintea nunții. După a descoperit că are cancer în stadiul 4. Ce simptome avea?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate