Sheri McCoy, CEO AVON, în top Fortune “50 Most Powerful Women” din 2012

Sheri McCoy, CEO AVON, în top Fortune “50 Most Powerful Women” din 2012

Sheri McCoy, CEO AVON
Deşi este al cincilea an consecutiv în care Sheri McCoy a fost inclusă în acest clasament, noua distincţie este cu atât mai importantă cu cât Sheri se afă la conducerea AVON Products Inc. de mai puţin de şase luni.

Sheri McCoy s-a alăturat echipei AVON în aprilie 2012, după o carieră de 30 de ani în Johnson & Johnson’s, unde a ocupat funcţia de Vice Chairman of the Executive Committee, fiind răspunzătoare de diviziile de Farmaceutice şi Consumer Business.

Principiul lui Sheri este: la baza unei companii de success stau angajaţii pasionaţi şi implicaţi. De aceea, de-a lungul carierei, ea a promovat dezvoltarea şi susţinerea angajatului şi se ghidează după aceleaşi valori AVON: încredere, respect, credinţă, modestie şi integritate.

Pentru a vedea top "50 Most Powerful Women", vă rugăm accesaţi http://money.cnn.com/magazines/fortune/most-powerful-women/2012/full_list/.

AVON Product Inc. este cea mai mare companie de produse cosmetice în sistemul de vânzari directe. Cu mai mult de 6 milioane de reprezentanţi, compania este prezentă în peste 100 de ţări şi are o cifră anuală de afaceri de 11 miliarde $. În 2012, compania a împlinit 125 de ani de existenţă.

AVON Cosmetics România este lider pe piaţa cosmeticelor din România începând cu anul 2002, păstrându-şi această poziţie de atunci şi pâna în prezent. Conform studiului desfăşurat de Nielsen în 2011, 8 din 10 femei folosesc produsele Avon.

Compania este preocupată nu numai să aducă frumuseţe şi oportunitate de carieră femeilor, dar şi să le îmbunătăţească viaţa, promovând respectul pe care societatea îl datorează rolului lor în dezvoltarea socială şi militând continuu pentru sănătatea şi standardul lor de viaţă.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm accesaţi: www.avoncosmetics.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri