Senso Touch 3D, cel mai avansat aparat de barbierit electric Philips

La baza designului si tehnologiei noi se afla trei caracteristici exceptionale, care sporesc confortul si scot in evidenta aparatul de barbierit in cadrul categoriei premium:

  • GyroFlex 3D este componenta tridimensionala deosebita, care permite aparatului sa urmareasca perfect conturul unic al fetei, asigurand un barbierit perfect, cu o presiune minima asupra pielii. Prin acest proces iritatiile sunt minimizate.
  • UltraTrack este noul cap de barbierire inovator. Acesta combina trei lame specializate, care prind toate firele de par din cateva miscari: fante pentru parul normal; canale pentru parul lung sau asezat pe orizontala; si orificii pentru cele mai mici fire. Astfel, barbieritul este ultra-eficient si, de asemenea, iritatiile sunt mentinute la un nivel minim.
  • Aquatec permite barbatilor posibilitatea de a alege intre un barbierit uscat confortabil si un barbierit umed revigorant, pentru cei care prefera sa utilizeze gel de barbierit.

Senso Touch 3D, cel mai avansat aparat de barbierit electric Philips

Designul inteligent si elegant permite o utilizare usoara; Senso Touch 3D are un maner simplu de manevrat, pentru un control imbunatatit, dar si comenzi tactile intuitive si un afisaj avansat, care indica minutele de barbierit ramase si cand este necesar sa incarcati sau sa curatati aparatul.

Produse specifice din gama Senso Touch 3D sunt, de asemenea, dotate cu un sistem Jet Clean, care curata, lubrifiaza si incarca aparatul de barbierit, pentru o performanta optima in fiecare zi.

Senso Touch 3D este de acum disponibil pe piata romaneasca in diferite modele: RQ1290, RQ1260, RQ1250, RQ1160, RQ1180, RQ1150 cu preturi cuprinse intre 1659 lei si 439 lei.

 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Familie- casa