Semne psihologice care arată că cineva te place

Cu toții ne putem simți nesiguri sau neliniștiți atunci când începem noi relații, întrebându-ne dacă cineva ne place cu adevărat. Niciunul dintre noi nu citește gândurile, dar corpul și psihologia noastră pot fi revelatoare. Din fericire, există câteva semne psihologice care răspund clar la această întrebare și care ne pot face să știm în mod subtil ce simte cineva cu adevărat pentru noi.

Semne psihologice care arată că cineva te place încă de la început

Direcția picioarelor. Dacă picioarele lor sunt îndreptate spre tine, acest lucru poate arăta că sunt interesați. „Limbajul corporal deschis este un indiciu că cineva este curios și atent la tine”, spune terapeutul Shamyra Howard, potrivit Bright Side. Alte semne pot include aplecarea spre tine cu umerii relaxați și brațele deschise.

Mâinile la vedere. Când cineva se simte bine în preajma ta, de obicei îi poți vedea mâinile. Acesta ar putea fi un indicator excelent al faptului că partenerul se simte în siguranță și conectat cu tine.

Înclinarea capului. Înclinarea capului poate fi un semn bun și poate arăta curiozitate și atenție.

Mâinile sunt umede. Am putea presupune că acest lucru înseamnă doar că cineva este încins sau transpirat, dar poate însemna de fapt că este nervos. A fi nervos este un semn că ar putea avea interes pentru tine și nu vrea să strice ceva, ceea ce este un semn bun că îi pasă!

Bâlbâială. Un alt mod în care cineva poate da de înțeles că este nervos este dacă se bâlbăie, mai ales dacă este de obicei încrezător sau în centrul atenției.

„Atunci când știi că în mod normal nu este o persoană stângace, dar se comportă ciudat și se pare că nu reușește să formuleze propoziții în preajma ta, acesta ar putea fi un semn de interes”, mai spune un expert în relații, potrivit sursei citate.

Zâmbește larg. Mulți dintre noi încetează să mai zâmbească larg în jurul vârstei de 5 ani, cu excepția cazului în care suntem foarte fericiți.

Te privește constant. Contactul vizual neîntrerupt poate face ca oamenii să se simtă inconfortabil în zilele noastre. Așa că, dacă ochii lor își petrec cea mai mare parte a timpului mișcându-se între ochii, nasul și buzele tale, înseamnă că te place.

Îți atinge fața. Contactul fizic poate fi o modalitate bună de a te testa pentru a vedea cum răspunzi la atingere. Deci, mici scuze pentru a fi în contact, cum ar fi atingerea genunchiului sau aranjarea părului după ureche, pot însemna că vrea să fie mai aproape de tine.

Îți atinge gâtul. Gâtul este o zonă a corpului care reprezintă comunicarea și vulnerabilitatea. Așadar, dacă ating această zonă în timp ce interacționează cu tine, ar putea însemna ceva. De exemplu, ar putea fi un semn că sunt interesați de tine și sunt îngrijorați de faptul că nu vor da impresia corectă.

E consecvent în comunicare. Consecvența în comunicare este un indicator important al interesului. Păstrarea contactului este esențială pentru a construi relații, așa că nu ar trebui să „dispară” pentru perioade lungi de timp și apoi să revină fără nicio explicație.

Râde mult atunci când e cu tine. Râsul și zâmbetul sunt modalități de a stabili intimitatea, relația și conexiunea cu cineva. Așadar, dacă acest lucru se întâmplă des între voi, poate însemna că te place foarte mult.

Foto: 123RF

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Relatii