Ședința foto a unei mirese, întreruptă de explozia devastatoare din Beirut

Mireasa din BeirutSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Fotograful Mahmoud Nakib documenta ziua cea mare a uneia dintre clientele sale când o explozie masivă a cutremurat Beirutul, capitala Libanului.

Marți, 4 august, Mahmoud Nakib captura ziua cea mare a tinerei Israa Seblani și a soțului ei când pământul s-a cutremurat sub picioarele lor.

Ședința foto a unei mirese, întreruptă de explozia devastatoare din Beirut

„Într-o singură secundă, cerul a devenit negru”, a declarat Nakib, pentru CNN. Materialul filmat de bărbat a devenit viral în mediul online.

„M-am gândit în primul rând la soția și la fiica mea”, își mai amintește Nakib. „Mi-am sunat soția pentru a-i spune că sunt bine și să nu iasă din casă.

Apoi am realizat un live pe Facebook pentru a le arăta oamenilor ce s-a întâmplat.”

Mireasa a mărturisit că în locația în care se aflau, care este plină de oameni în mod normal, a fost pustiită în doar câteva secunde.

„Locația în care ne aflam s-a transformat din ceva frumos într-un oraș fantomă în câteva secunde. Geamuri sparte, oameni țipând și sângerând”, spune Seblani. „A fost un coșmar.”

Niciunul dintre invitații perechii nu a fost rănit, informează CNN. Într-un interviu pentru Reuters, Seblani – medic stabilit în Statele Unite – a mărturisit că ajunsese în Beirut cu trei săptămâni înaintea tragediei pentru a se pregăti de nuntă.

„Eram la fel de fericită ca orice altă fată care urma să se căsătorească. Părinții mei urmau să mă vadă în rochie de mireasă. Urma să mă simt ca o prințesă”, a mai spus tânăra în vârstă de 29 de ani.

Soțul acesteia, Ahmad Subeih, a spus că le-a fost greu să înțeleagă ce s-a întâmplat în minutele imediat următoare dezastrului.

„Eram șocat. Mă întrebam ce s-a întâmplat. Aveam să mor? Cum urma să mor? Ne-am îndepărtat de locul în care ne aflam și ne simțeam extrem de triști. Nu putem descrie dezastrul și sunetul exploziei.”

Potrivit The New York Times, cel puțin 135 de oameni au murit, iar 5.000 sunt răniți. Premierul Hassan Diab a anunțat că aproximativ 2.750 de tone de nitrat de amoniu erau stocate în depozitul portului din Beirut unde s-a produs explozia care a provocat victime și daune fără precedent în capitala libaneză.

Foto: Facebook

Citește și:

De 22 de ani este căsătorit cu fiica adoptivă a fostei sale iubite! Cea mai scandaloasă poveste de dragoste de la Hollywood

Avea doar 26 de ani și era însărcinată în aproape 9 luni când a fost ucisă! Crima care a zguduit o lume întreagă

După ce a fost mutilată de fostul soț, Margarita Grachyova și-a găsit liniștea în brațele unui alt bărbat

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri