Se repetă istoria! Ce poreclă a primit Kate Middleton? Totul are legătură cu prințesa Diana

Kate Middleton este iubită de fanii familiei regale britanice, iar comportamentul pe care îl adoptă în relația cu ceilalți a dat naștere unei noi porecle care are o legătură directă cu prințesa Diana.

Nu a avut posibilitatea de a o întâlni pe prințesa Diana, dar mulți spun că cele două se asemănă în multe privințe. Acum, încă un detaliu stabilește o nouă legătură între cele două: porecla pe care, recent, Kate Middleton a primit-o din partea oamenilor.

Se repetă istoria! Ce poreclă a primit Kate Middleton? Totul are legătură cu prințesa Diana

Prințesa Diana era supranumită Prințesa Inimilor, poreclă pe care și-a câștigat-o datorită personalității ei calde și a felului în care reușea să stabilească o conexiune cu toți cei cu care intra în contact. Acum, Kate Middleton, soția fiului său cel mare, îi calcă pe urme, motiv pentru care a primit la rândul ei o poreclă.

Având în vedere că de fiecare dată când face vizite oficiale ducesa de Cambridge își îndreaptă atenția către copii, iar în discursurile sale nu uită se menționeze aspecte legate de educația acestora, fanii familiei regale britanice au numit-o “Prințesa copiilor”, potrivit express.co.uk. Cei care i-au studiat gesturile au observat că soția prințului William are o strălucire aparte în privire atunci când interacționează cu cei mici și că reușește să se facă plăcută, devenind un adevărat magnet pentru copii, care de multe ori își doresc să o atingă atunci când o văd în public.

Astfel, dacă prințesa Diana era “Prințesa Inimilor”, acum, Kate Middleton este “Prințesa copiilor”, stabilindu-se o nouă legătură între cele două.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Kate Middleton și prințesa Diana.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Alina Pușcaș, despre viața cu trei copii: „Bebe are un orar foarte ciudat pentru vârsta ei'

Macaulay Culkin a decis să spună adevărul! A fost sau nu abuzat sexual de Michael Jackson?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete