Detalii cutremurătoare din autopsia celebrei Whitney Houston, după 8 ani de la deces

Cauza decesului celebrei artiste Whitney Houston a fost stabilită drept înec accidental pe fondul afecțiunilor cardiace și al consumului de cocaină. Vedeta își pierduse 11 dinți din zona frontală, iar sprâncenele îi erau extrem de rare.

Afecțiunile cardiace erau atât de grave încât una dintre artere era blocată în procent de 60%, scrie Mediafax.ro.

Detalii cutremurătoare din autopsia celebrei Whitney Houston, după 8 ani de la deces

Vedeta a încetat din viață pe 11 februarie 2012. Cântăreața petrecuse mai multe zile în Los Angeles, California, și se pregătea să meargă la o petrecere care preceda decernarea premiilor Grammy.

A intrat în cadă pentru a face baie și i-a spus asistentului său că resimte o durere în gât. A fost găsită în apă.

Whitney Houston avea 48 de ani și prezenta arsuri severe pe spate și desprinderi ale pielii pe picioare. În momentul în care a fost descoperită, apa din cadă ar fi avut 60°C, relatează DC News.

Pe brațul stâng se puteau distinge o înțepătură și urmele unor proteze, iar pe trup cicatricile rămase în urma operației cu implanturi mamare.

O perucă părea împletită în părul vedetei, medicul legist constatând că, în timp ce sprâncenele cântăreței erau „rare”, părul de sub perucă era negru și ondulat „fără semne de chelire”, notează Mediafax.ro.

Whitney Houston, poveste de dragoste „interzisă” cu cea mai bună prietenă

În urmă cu doar câteva luni, Robyn Crawford, cea mai bună prietenă a artistei, a făcut o serie de dezvăluiri referitoare la relația lor.

Din momentul în care cele două s-au cunoscut, Robyn, atunci în vârstă de 19 ani, i-a spus lui Whitney, atunci în vârstă de 17, că „va avea grijă de ea”.

Cele două erau consilieri în New Jersey la o tabără de vară. Asta a și făcut Robyn următorii 20 de ani, timp în care Whitney a devenit un superstar la nivel global.

„Voiam să fim împreună”, spune Robyn, „asta însemnând să fim doar noi două”.

Whitney a pus capăt relației lor fizice la scurt timp de la începere, în aceeași perioadă în care a semnat un contract muzical cu producătorul Clive Davis pentru Arista.

Cântăreața i-a spus lui Robyn că vrea ca relația lor să se încheie oferindu-i o Biblie în anul 1982.

„A spus că nu ar mai trebui să întreținem relații fizice”, scrie Robyn, „pentru că ne va face călătoria mai grea”.

„A spus că, dacă oamenii vor afla despre relația pe care o aveam, o vor folosi împotriva noastră”, mai scrie Robyn, „iar, în anii 1980, chiar așa se simțea”.

Așa că, spune ea, „Am ținut secretul. M-am simțit bine păstrând secretul.”

În prezent, Robyn este antrenor de fitness și locuiește cu partenera ei de viață, Lisa Hintlemann, alături de care crește doi copii adoptați.

Foto: Profimediaimages.ro

Sursă: People

Citește și:

Nicki Minaj mai are 9 kg de dat jos până la greutatea pe care și-o dorește. Cum s-a convins să țină dietă?

Este însărcinată, dar a purtat cea mai sexy rochie la petrecerea de după decernarea premiilor Oscar. Ce vedetă a lăsat totul la vedere?

Sophie Turner este însărcinată! Actrița din Game of Thrones va deveni mamă pentru prima oară

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete