Lili Sandu este însărcinată pentru prima oară. A dat vestea în direct: “Este un miracol pentru că…”

A fost cerută în căsătorie chiar în ziua în care a împlinit 40 de ani, iar acum a dat vestea cea mare în direct. Lili Sandu este însărcinată pentru prima oară și este mai emoționată ca niciodată.

2020 cu siguranță este anul ei! Nu doar că și-a găsit jumătatea și a decis să rămână alături de Silviu Țolu întreaga viață, dar acum, Lili Sandu se pregătește pentru un alt pas important: momentul în care își va strânge în brațe bebelușul.

Lili Sandu este însărcinată pentru prima oară. A dat vestea în direct: “Este un miracol pentru că…”

Lili Sandu trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. În vârstă de 40 de ani, vedeta este însărcinată pentru prima oară și a decis să anunțe totul în direct. Invitată într-o emisiune de televiziune alături de iubitul ei, Silviu Țolu, Lili Sandu a povestit emoționată ce a trăit atunci când a aflat că o să devină mamă.

“Am vrut să fie o surpriză. Este un miracol pentru că drumul nu a fost ușor. De multe ori auzeam asta la alte femei, dar nu credeam că ni se va întâmpla nouă, iar în momentul în care am văzut acel ecograf, acel bebeluș, am simțit atât de multă fericire, încât m-am gândit, Doamne, în momentul în care îl voi ține în brațe, oare ce o să mai simt?”, a spus Lili Sandu în emisiunea “Vorbește lumea”.

Nu doar că a dat vestea în direct la TV, dar Lili Sandu a decis să împărtășească totul și cu prietenii de pe instagram unde a încărcat un material video cu testul de sarcină, în dreptul căruia a scris următorul mesaj.

The best Valentines Day surprise! Ziua de 15 dec 2019 ora 5.30 avea să îmi schimbe viața pentru totdeauna! Atunci am aflat că în câteva luni voi cunoaște fericirea supremă, aceea de a-mi ține copilașul în brațe”, a scris Lili Sandu pe instagram.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Lili Sandu și Silviu Țolu.

Foto: facebook

Citește și:

De Ziua Îndrăgostiților, Mihai Morar spune care este secretul unui mariaj de 13 ani

Mesajul lui Joseph Hadad după ce a ajuns de urgență la spital: Se pare că am avut o…' Cum se simte acum?

Primele fotografii cu fetița cuplului Enrique Iglesias și Anna Kournikova. Când a venit micuța pe lume?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete