Alina Pușcaș, despre viața cu trei copii: „Bebe are un orar foarte ciudat pentru vârsta ei”

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Modelul și prezentatoarea de televiziune Alina Pușcaș (33 de ani) și medicul stomatolog Mihai Stoenescu și-au oficializat relația în luna octombrie a anului 2019, după aproape cinci ani de când s-au cunoscut.

Cuplul are în plan să se căsătorească religios în vara anului acesta, în Grecia, pe plajă, și să îi aibă alături pe cei trei copii ai lor, Alexandru (4 ani), Melissa Antonia (2 ani) și pe micuța Iris (6 luni).

Alina Pușcaș, despre viața cu trei copii: „Bebe are un orar foarte ciudat pentru vârsta ei”

Recent, într-un interviu oferit publicației OK! Magazine, Alina și soțul ei au vorbit despre cum decurge viața lor cu trei copii.

„Bebe are un orar foarte ciudat pentru vârsta ei, pentru că, de la o lună, ea nu se mai trezeşte noaptea.

Ultima masă e pe la 9-10 seara şi se trezeşte la 7-8 dimineaţa. Noi nu cunoaştem asta cu trezitul din 3 în 3 ore sau din 4 în 4 ore. Deci e bine cu al treilea”, a mărturisit Alina Pușcaș, pentru OK! Magazine.

„Pentru mine e ca şi cu doi copii”, a completat râzând Mihai Stoenescu. Întrebați dacă și-au dorit un al treilea copil, ambii au mărturisit că da.

Cu toate acestea, acum fiind tatăl unui fiu și a două fiice, medicul stomatolog mărturisește că și-ar mai dori încă un fiu. „Pentru că sunt prea multe fete”, a spus în glumă acesta.

Perechea are de trei ani aceeași bonă

În ceea ce privește ajutorul, cuplul are de trei ani aceeași bonă. „Nu ne-am permis să nu angajăm pe cineva, neavând membri de familie care să se ocupe de partea asta.

Noi suntem cam singurei. Taţi nu mai avem niciunul. Mamele noastre sunt destul de în vârstă şi au viaţa lor, aşa că nu am cum să le pun în cârcă responsabilitatea asta.

Sunt totuşi 3 copii, nu unul singur. Şi atunci cea mai bună variantă este ajutorul. Şi eu recomand ajutorul – indiferent că e de 8 ore, că este un ajutor intern, îl recomand, pentru că trebuie să ai şi viaţa ta ca părinte.

Bineînţeles, pe mamele care simt dorinţa asta şi nu se pot dezlipi de copil le încurajez să stea cu el dacă asta simt, cât pot.

Dar e bine să poţi să ieşi din casă, să faci şi alte lucruri, pentru că de multe ori te plafonezi, intri într-o monotonie care se poate întoarce împotriva ta.”

Foto: Instagram

Citește și:

Macaulay Culkin a decis să spună adevărul! A fost sau nu abuzat sexual de Michael Jackson?

Kate Middleton, superbă într-o ținută de inspirație militară. Rar o putem vedea așa!

Sophie Turner este însărcinată! Actrița din Game of Thrones va deveni mamă pentru prima oară

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete