Macaulay Culkin a decis să spună adevărul! A fost sau nu abuzat sexual de Michael Jackson?

Macaulay Culkin a fost sau nu abuzat sexual de Michael JacksonSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 10)

Documentarul “Leaving Neverland” a adus din nou în discuție atitudinea lui Michael Jackson în relația cu copiii, acesta fiind acuzat din nou că a întreținut relații sexuale cu mai mulți minori. Acum, Macaulay Culkin a decis să spună adevărul! A fost sau nu abuzat sexual de Michael Jackson?

Imediat după lansarea documentarului, Macaulay Culkin s-a abținut de la comentarii, însă acum a decis să vorbească despre relația pe care a avut-o cu Michael Jackson. De-a lungul timpului au apărut zvonuri potrivit cărora cel supranumit Regele muzicii pop ar fi dus prietenia cu actorul mult mai departe și între cei doi ar fi existat relații intime.

Macaulay Culkin a decis să spună adevărul! A fost sau nu abuzat sexual de Michael Jackson?

Michael Jackson a fost în centrul scandalurilor sexuale și nici după moartea lui suspiciunile în legătură cu acest subiect nu au dispărut. Într-un interviu acordat recent, Macaulay Culkin a vorbit despre relația cu celebrul artist.

“O să încep cu începutul, este adevărul. El nu mi-a făcut niciodată nimic. Nu l-am văzut niciodată făcând ceva. Și mai ales în acel moment. Nu am de ce să ascund ceva. Omul a murit. Dacă era ceva, nu pot spune că ar fi elegant sau ceva de genul acesta, dar acum este un moment potrivit să vorbesc despre asta. Și dacă aș fi avut ceva de spus despre asta, cu siguranță aș fi făcut-o. Dar nu, nu am văzut niciodată nimic, el nu a făcut niciodată nimic”, a spus Macaulay Culkin, potrivit mirror.co.uk.

Nu este pentru prima oară când Macaulay Culkin neagă acuzațiile care i se aduc lui Michael Jackson. Aceasta a mai depus mărturie și în trecut în favoarea artistului.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Macaulay Culkin și Michael Jackson.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Andreea Marin poartă cu mândrie un cadou primit de la fiica ei Violeta: „Pentru mine valorează o avere'

La ce a renunțat Dan Badea după ce i s-a născut copilul?

Cine este iubitul Cătălinei Ponor? Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Vedete