Se pare că Shakira l-a dat uitării pe Pique. Iată lângă ce actor celebru a fost văzută

După ce a părut că l-a criticat pe fostul ei iubit, Gerard Pique, în discursul său de la „Femeia Anului”, Shakira a fost văzută alături de Tom Cruise în timpul Marelui Premiu de Formula 1 de la Miami din 2023. Iar unii oameni cred că vedeta muzicală recent rămasă singură și actorul arată perfect ca un cuplu.

Fotografiile îi arată pe Shakira și Tom Cruise cum se distrează vorbind și râzând în timpul evenimentului, făcând parte dintr-un grup din care mai făceau parte Ludacris și Vin Diesel.

La cursă, Shakira, în vârstă de 46 de ani, a purtat un top corset verde cu un design decupat și a asortat ținuta cu ochelari de soare mari. Între timp, Tom Cruise, care are 60 de ani, a optat pentru un look mai relaxat și a purtat un tricou polo alb.

Fanii vedetelor fac speculații cu privire la posibilele semnificații ale recentei lor apariții împreună și se întreabă dacă au fost pur și simplu întâmplător la același eveniment sau dacă există ceva mai mult în legătură cu faptul că au fost fotografiați împreună.

Și, potrivit unei surse apropiate de Page Six, ”există chimie” între cei doi. De asemenea, sursa a dezvăluit că Cruise ”este extrem de interesat să o urmărească”. Sursa a continuat, menționând: ”Shakira are nevoie de o pernă moale pe care să cadă, iar acela ar putea fi Tom”. De asemenea, au adăugat cu umor: ”Și ea nu este mai înaltă decât el”.

Aceste instantanee au fost făcute la o zi după ce Shakira a primit premiul Billboard pentru Femeia Anului la gala de inaugurare a Latin Women in Music. În timpul discursului de acceptare a premiului, ea a părut să îl critice pe fostul ei partener, Gerard Pique.

„Acesta a fost un an de schimbări seismice în viața mea, în care am simțit mai mult ca niciodată – și foarte personal – ce înseamnă să fii femeie. A fost un an în care mi-am dat seama că noi, femeile, suntem mai puternice decât credem, mai curajoase decât credeam, mai independente decât am fost învățate să fim', a declarat Shakira, scrie Bright Side.

Ea a continuat să recunoască faptul că, de mai multe ori, a „uitat de ea însăși” pentru că „căuta atenția și dragostea altcuiva”.

Cântăreața, care a confirmat despărțirea în iunie anul trecut, după mai bine de 12 ani de idilă cu fotbalistul, și-a continuat discursul, spunând că va veni ”un moment în viața fiecărei femei în care nu va mai depinde de altcineva pentru a iubi”.

Ea a adăugat că va fi un moment în care ”căutarea altcuiva este înlocuită de căutarea de sine” și ”când dorința de a fi perfectă este înlocuită de dorința de a fi autentică”.

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli' ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder'.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete