Tori Spelling, motivul pentru care ea și copiii se îmbolnăvesc continuu

Tori Spelling s-a internat la Urgențe, menționând cum familia ei continuă să „se îmbolnăvească, infectându-se constant, inclusiv „infecții respiratorii” și simptome extreme asemănătoare alergiilor.

Tori Spelling își va părăsi locuința după ce în casa ei a fost descoperită o contaminare cu „mucegai extrem”, care a dus la o „spirală continuă de boală” pentru familia ei.

Miercuri, fosta actriță din „Beverly Hills, 90210' a împărtășit pe Instagram că ea și copiii ei au vizitat un centru de îngrijire urgentă după ce s-au îmbolnăvit din nou la scurt timp după recuperare.

„Să vorbim despre mucegai…” a scris Tori Spelling, în vârstă de 49 de ani, alături de fotografii în care apar copiii ei la urgențe, Liam Aaron, 16 ani, Stella Doreen, 14 ani, Hattie Margaret, 11 ani, Finn Davey, 10 ani, Beau Dean, 6 ani.

„Iată-ne din nou la Urgent Care. Suntem cu toții în această spirală continuă de boală de luni de zile. Bolnavi. Ne însănătoșim. Ne îmbolnăvim din nou. Ne-am gândit… ei bine, asta se întâmplă când ai copii mici la școală. Pur și simplu aduc în mod continuu bolile acasă”, și-a început Tori Spelling postarea pe Instagram, scrie People.

„Dar, când se ajunge la punctul în care sunt bolnavi acasă mai mult decât la școală, a trebuit să reevaluăm ce se întâmplă”, a continuat ea. “Copiii vor fi copii, dar când îi ai pe cei mai mici (10 și 6 ani) atât de bolnavi încât dorm toată ziua și spun că se simt amețiți chiar și în picioare, am știut că se întâmplă ceva mai grav.”

„Intră în inspecție de mucegai!” a scris actrița, explicând că inspectorii „au descoperit mucegai extrem'.

Tori Spelling și-a întrebat, de asemenea, urmăritorii dacă cineva a trecut prin infecția cu mucegai înainte de a descrie experiența chinuitoare.

„Te tot îmbolnăvești, o infecție după alta. Infecții respiratorii. Simptome extreme asemănătoare alergiilor, de asemenea, și, ca și în cazul sărmanului meu Finn, erupții cutanate. În timp ce stăm astăzi aici, la Urgent Care… privind pe toată lumea care primește probe și prima dată Finn cu Streptococul în gât și febră mare de 39 de grade. Acum știm că atunci când casa a fost etichetată ca fiind un pericol pentru sănătate și că nu poate fi locuibilă, acea formulare a fost corectă. Acum înțelegem”, a scris actrița.

Dacă problemele de sănătate ale familiei sale nu au fost singura problemă, Spelling a mai împărtășit: „Este greu să dezrădăcinezi o familie mare. Dar, acum vom părăsi casa cât mai curând posibil”.

Vedeta va cauta o casă cu chirie până vor găsi soluții benefice fiecărui membru al familiei.

Foto: Instagram, Profimedia

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli' ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder'.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete