Shakira s-a mutat din Barcelona cu cei doi copii. Unde locuiește acum artista

După despărțirea de Gerard Pique, Shakira a decis că este mai bine să se mute din Barcelona. Cântăreața a spus unde s-a mutat, dar și ce rugăminte are.

După ce fostul fotbalist a părăsit-o pe Shakira pentru Clara Chia Mati, o tânără în vârstă de 20 de ani, artista a rămas singură cu cei doi copii. Ei au locuit o perioadă în Barcelona, chiar lângă părinții lui Gerard Pique.

Shakira a decis să înceapă o viață nouă și să se mute în Statele Unite ale Americii împreună cu cei doi băieți ai săi, Milan și Sasha. Cântăreața a cerut presei să nu îi mai urmărească băieții, pentru că aceștia sunt traumatizați.

„Dragi prieteni, jurnalişti şi mass-media,

În această perioadă de schimbări în viaţa mea ca persoană publică, este de înţeles că există o curiozitate permanentă din partea presei pentru mine şi familia mea. Cu toate acestea, copiii mei, Milan şi Sasha, au trăit un an foarte greu, suferind un asediu neîncetat şi necruţător din partea unor paparazzi şi diverse mass-media din Barcelona.

Acum că încep o nouă etapă în viaţa lor, rog cu tărie mass-media, în numele copiilor mei, să le respecte dreptul la intimitate. Vă implor să vă abţineţi să-i urmăriţi până la ieşirea sau intrarea în şcoală, să-i aşteptaţi la uşa casei noastre sau să-i urmăriţi la activităţile lor extracurriculare şi recreative, aşa cum s-a întâmplat în fiecare zi la Barcelona, ​​pentru a obţine fotografii mai bune sau mai multe vizualizări.

Am încredere că jurnaliştii şi fotografii sunt sensibili la situaţia cu care se confruntă Milan şi Sasha şi se pot comporta în cel mai uman mod posibil cu ei, ţinând cont că este vorba despre sănătatea şi integritatea fizică şi emoţională a doi minori de 8 şi 10 ani, care doresc doar să poată ieşi şi să meargă la şcoală simţindu-se în siguranţă şi având liniştea sufletească de a nu fi persecutaţi sau supuşi controlului constant al aparatelor de fotografiat.

Solicit acest lucru nu ca artist, ci ca mamă care doreşte să protejeze şi să aibă grijă de bunăstarea psihică şi emoţională a copiilor săi pentru ca aceştia să poată trăi o viaţă sănătoasă şi fericită, aşa cum merită fiecare copil', a scris Shakira, pe rețelele sociale.

shakira-si-baietii-saiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit după 12 ani de relație

După o relație de 12 ani, Shakira și Gerard Pique s-au despărțit. Cei doi au confirmat zvonurile apărute printr-un comunicat comun pe care l-au trimis presei. „Ne pare rău să confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră, vă rugăm să ne respectați intimitatea. Vă mulțumim pentru înțelegere, se arata într-un comunicat emis de agenția de comunicare a cântăreței, preluat de Marca.

Shakira și Gerard Pique formau un cuplu din anul 2010 și împreună au doi copii, Sasha și Milan. Cei doi nu sunt căsătoriți, pentru că artista nu și-a dorit să facă acest pas. Shakira și Gerard Pique s-au cunoscut în timpul Campionatului Mondial din Africa de Sud.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete