Scrisoarea unui fiu pentru tatăl lui, devenită virală pe internet!

scrisoarea unui fiu

Scrisoarea unui fiu către tatăl său a devenit virală pe Internet. Chiar a văzut și lumina tiparului în câteva publicații importante, așa că am decis să v-o facem cunoscută și vouă. Citiți-o și o să înțelegeți de ce!

Un tată intră în dormitorul fiului său de 15 ani. Și-a dat imediat seama că este ceva în neregulă: camera era ordonată, patul era făcut! Pe una dintre perne observă un plic pe care scria atât: Pentru tata'. Cu un gol brusc în stomac, își face curaj și deschide plicul:

Dragă tată,

Cu inimă îndurerată îți scriu aceste rânduri. Am decis să fug în lume cu iubita mea Ana. Asta ca să evităm un scandal monstru cu tine și mama… Sunt îndrăgostit până peste cap de ea, e atât de drăgălașă – chiar și cu inelul ei din nas, tatuajele care îi acoperă cam tot corpul și hainele-i de piele. Și cum să nu o iubesc acum că îmi poartă copilul în pântece și suntem absolut convinși că vom fi tare fericiți cu micuța noastră familie! Stai liniștit, e mai mare ca mine și are deja o rulotă în pădure în care să locuim. Avem și lemne care să ne ajungă aproape toată iarna! De unde mai pui că și împărțim același vis, acela de a avea mai mulți copii! Abia aștept! Ana m-a învățat că marijuana nu face, practic, rău nimănui….

Citește continuarea pe Unica.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Diverse