Scoala de zbor Carpatair este autorizata pentru pregatirea insotitorilor de bord

Scoala de zbor Carpatair este autorizata pentru pregatirea insotitorilor de bord

Carpatair, avion
Durata cursurilor, inclusiv obtinerea licentei de Insotitor de Bord, va fi de maximum 4 luni de la inceperea pregatirii.

Pentru a fi admisi in cadrul Carpatair Flight Training, candidatii trebuie:

  • sa aiba peste 18 ani;
  • sa detina o diploma de bacalaureat;
  • sa prezinte un certificat medical Clasa a II-a;
  • sa promoveze un test de limba engleza.

„Prima grupa de studenti ai Scolii de Insotitori de Bord a inceput cursurile inca de la inceputul lunii iulie, urmand ca in luna septembrie sa se constituie o alta grupa. In functie de performantele obtinute de studenti in perioada cursurilor, exista sanse mari ca acestia sa fie recrutati in vederea ocuparii posturilor vacante din cadrul companiei Carpatair” a declarat Paula Ardelean, Vicepresedinte Marketing si Vanzari Carpatair.

Scoala de zbor Carpatair Flight Training a fost infiinta in decembrie 2008 de catre compania aeriana Carpatair, avand ca obiect de activitate pregatirea pilotilor si a insotitorilor de bord. Instructorii si personalul administrativ sunt foarte bine pregatiti, provin dintr-un mediu cultural performant si au o experienta considerabila in domeniul aviatiei.

Pregatirea teoretica se face dupa cele mai moderne metode, programe, know-how si manuale, combinand invatamantul clasic cu aplicatii multimedia online, cu o logistica si un mediu propice, conceput pe masura asteptarilor aspirantilor la profesia de pilot.

Doua avioane de tip Cessna 152, monomotor, dubla comanda asigura pregatirea initiala de zbor a studentilor, iar un simulator de zbor fix de ultima generatie de clasa FNPT II MCC, produs de catre compania Mechtronix din Canada asigura cea mai importanta parte a pregatirii practice de zbor instrumental, navigatie, coordonare si managementul resurselor echipajului.

Pentru detalii suplimentare puteti contacta Carpatair Call Center:

  • Tel: +(40) 256 300 900; +(40) 372 300 900
  • Tel verde: 08 008 300 900 (valabil in Romania)
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri