Scoala de arte, la standarde europene

Scoala de arte, la standarde europene

Academia de Muzica si Arte
Daca te intereseaza pentru copilul tau o scoala de muzica si arta la standarde occidentale, o vei gasi in Bucuresti, pe Strada Gheorghe Patrascu, nr. 55 (zona Piata Muncii), in aceeasi incinta cu Scoala nr. 75 "Leonardo da Vinci". Telefon: 021/324 86 76.

Inca de la intrare, vei ramane impresionata de arhitectura moderna a cladirii, care arata ca orice alt asezamant de cultura din capitalele occidentale. Daca o si vizitezi, vei constata ca dotarile sunt la inaltime, cu ateliere si sali moderne pentru balet, pictura, sculptura, sali de auditii. Si nu este o scoala privata, cui una de stat!

Academia de Muzica si Arte Academia de Muzica si Arte
Academia de Muzica si Arte Academia de Muzica si Arte

Scoala are o capacitate de 1.500 de elevi. Scoala dispune de o sala de spectacole cu o capacitate de 350 de locuri, o sala de concert cameral, o sala de arta dramatica, un spatiu expozitional, ateliere de arte plastice, un laborator pentru inregistrari audio si spatii destinate artelor care cuprind zona de repetitii.

De asemenea, unitatea de invatamant a fost prevazuta cu spatii pentru depozitarea recuzitei, vestiare, ateliere de ceramica, grafica, pictura, istoria artei, webart/fotografie, comunicare media, sali de muzica pentru instrumente, auditii, ansambluri corale si instrumentale, formatii camerale, spatii pentru coregrafie, sala de lectura sizona de asteptare pentru parinti.

Cladirea este antifonata si este dotata cu un sistem de climatizare centralizat, care asigura si dezumidificarea aerului pentru instrumentele muzicale. Scoala beneficiaza si de sisteme de sonorizare de ultima ora.

Foto: Daniela Palade Teodorescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri