Schimbare majoră la Antena 3. Discursul emoționant al lui Mircea Badea: „Am făcut tot ce se putea”

Marți, 26 septembrie, a avut loc o schimbare magistrală la postul de televiziune Antena 3. Acesta a fost afiliat postului CNN în România timp de mai mult de un deceniu, motiv pentru care începând din 27 septembrie va exista un parteneriat exclusiv între rețeaua americană de știri și postul înființat de familia Voiculescu.

Potrivit Pagina de Media, începând din 27 septembrie, ora 21, transformarea numelui și a siglei va avea loc în emisiunea lui Mihai Gâdea.

„Lumea s-a schimbat și colțul nostru de lume s-a schimbat. L-am asistat, l-a mărturisit, l-am povestit, l-am arătat, l-am dezvăluit. Am și participat uneori la această schimbare. Am făcut tot ce se putea presupune că trebuie să facem în locul nostru. Am filmat, am dus oamenilor știrile, le-am comentat, le-am analizat, dar mai presus de atât, am pus la îndoială. Am pus la îndoială narativele unor centre de putere care vroiau să impună ca și cum asta li s-ar fi cuvenit să-și impună propria realitate. Și noi am pus-o la îndoială. Din acest motiv, am fost o lungă perioadă chiar singurii care am făcut asta. Din acest motiv, demersurile noastre jurnalistice, firești s-au transformat chiar în bătălii. Nu din cauza noastră, dar care ne-au privit, s-au transformat în bătălii. Pe unele le-am câștigat, pe unele le-am pierdut, a declarat emoționat Mircea Badea, scrie Adevărul.

Acordul de parteneriat s-a semnat între Mihai Gâdea și Rani Raad, președinte CNN Worldwide Commercial, în cadrul unui eveniment fastuos care a avut loc la Palatul Regal din București. Printre invitați s-au numărat jurnaliști ai postului, dar și nume importante din showbiz, cum ar fi Simona Gheorghe, Mihai Morar, Gheorghe Hagi, Florin Piersic. Atmosfera a fost întreținută de Loredana și Ștefan Bănică Jr.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri