Scenă dramatică! Ileana Ciuculete s-a trezit din comă pentru a-i spune soțului că moare: „Ia-mă în brațe, eu o să plec”

Scenă dramatică! Ileana Ciuculete s-a trezit din comă pentru a-i spune soțului că moare: „Ia-mă în brațe, eu o să plec”

Ileana Ciuculete nu mai este printre noi încă de pe data de 14 martie, iar acest tragic eveniment este fără îndoială cel mai mediatizat subiect al momentului. Chiar dacă nu a suferit o perioadă lungă timp și nu știa că este bolnavă, Ileana Ciuculete a avut câteva zile grele, chiar înainte să moară.

Cântăreața a fost în comă în ultimele două zile din viață, dar a deschis ochii înainte de a muri și și-a chemat soțul. Ea l-a anunțat că o să plece pe lumea cealaltă, apoi și-a dat ultima suflare chiar în brațele lui. O scenă mai mult decât cutremurătoare și extrem de dureroasă pentru soțul cântăreței, Cornel Galeș.

Ileana Ciuculete și-a trăit ultimele zile fiind în comă

Cântăreața de muzică populară a ajuns la o clinică privată pe data de 8 martie, iar în ultimele două zile de viață a fost în comă. Cornel Galeș nu a părăsit clinica unde ea era internată și a vegheat-o nonstop. Medicul i-a spus bărbatului că singurul lucru pe care-l mai poate face este să-i aprindă o lumânare, chiar înainte ca Ileana să-și dea ultima suflare. Chiar în acel moment, artista și-a adunat ultimele forțe și a vorbit cu bărbatul care i-a fost alături mai bine de 26 de ani, pentru ultima dată.

„S-a trezit din comă. A deschis ochii și l-a strâns de mână pe Cornel. Apoi, înainte de a-și da ultima suflare, i-a spus: ia-mă în brațe, eu o să plec. Au fost ultimele ei cuvinte', a mărturisit nașa de cununie a artistei, Doina Belu, pentru libertatea.ro.

Cornel Galeș a anunțat-o prima dată despre crunta veste pe nașa lor de cununie. Ea a fost prima care a vorbit cu soțul Ilenei Ciuculete, imediat după ce artista s-a stins din viață.

„L-am sunat să-l întreb de Ileana. A apucat să-mi răspundă. Plângea și urla. Ileana s-a dus, Uite, a înțepenit, se răcește. Ileana era lumina ochilor lui', a mai spus Doina Belu, pentru sursa citată.

Puțini știu însă că Ileana Ciuculete a fost foarte credincioasă la viața ei. Ba chiar, ea și se împărtășise cu puțin timp înainte de a se interna în spital.

„Amândoi erau habotnici, foarte credincioși. Țineau toate posturile, mergeau la biserică', a adăugat nașa artistei.

Cum a murit Ileana Ciuculete

Ileana Ciuculete și-a pierdut viața pe data de 14 martie, la o clinică privată din București. Celebra cântăreață de muzică populară a aflat în ultima clipă că suferea de ciroză hepatică, iar această boală cruntă i-a grăbit sfârșitul în doar câteva zile.

Trupul neînsufleţit al Ilenei Ciuculete a fost depus la Biserica Costeasca din Chitila, Strada Navigaţiei, numărul 54, sector 1. Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, la Cimitirul Străuleşti.

Foto: libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Cornel Galeș, dezicie neașteptată după ce a murit Ileana Ciuculete! Bărbatul plânge neîncetat de 3 zile

Mesajul surprinzător al lui FUEGO despre moartea Ilenei Ciuculete: „Poate par deplasat, dar…'

Laura Haidău despre Ileana Ciuculete: „Era această Ileană Cosânzeană a folclorului românesc, care emana doar frumusețe și bunătate'

Băieții artistei Ileana Ciuculete au ajuns în toiul nopții în Capitală! Au uitat de certurile cu mama lor

Ileana Ciuculete a avut o viață grea! A fost BĂTUTĂ, ABUZATĂ și abandonată de familie

Ileana Ciuculete a murit. Cântăreața suferea de ciroză hepatică

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete