Scenă dramatică! Ileana Ciuculete s-a trezit din comă pentru a-i spune soțului că moare: „Ia-mă în brațe, eu o să plec”

Ileana Ciuculete nu mai este printre noi încă de pe data de 14 martie, iar acest tragic eveniment este fără îndoială cel mai mediatizat subiect al momentului. Chiar dacă nu a suferit o perioadă lungă timp și nu știa că este bolnavă, Ileana Ciuculete a avut câteva zile grele, chiar înainte să moară.

Cântăreața a fost în comă în ultimele două zile din viață, dar a deschis ochii înainte de a muri și și-a chemat soțul. Ea l-a anunțat că o să plece pe lumea cealaltă, apoi și-a dat ultima suflare chiar în brațele lui. O scenă mai mult decât cutremurătoare și extrem de dureroasă pentru soțul cântăreței, Cornel Galeș.

Ileana Ciuculete și-a trăit ultimele zile fiind în comă

Cântăreața de muzică populară a ajuns la o clinică privată pe data de 8 martie, iar în ultimele două zile de viață a fost în comă. Cornel Galeș nu a părăsit clinica unde ea era internată și a vegheat-o nonstop. Medicul i-a spus bărbatului că singurul lucru pe care-l mai poate face este să-i aprindă o lumânare, chiar înainte ca Ileana să-și dea ultima suflare. Chiar în acel moment, artista și-a adunat ultimele forțe și a vorbit cu bărbatul care i-a fost alături mai bine de 26 de ani, pentru ultima dată.

„S-a trezit din comă. A deschis ochii și l-a strâns de mână pe Cornel. Apoi, înainte de a-și da ultima suflare, i-a spus: ia-mă în brațe, eu o să plec. Au fost ultimele ei cuvinte', a mărturisit nașa de cununie a artistei, Doina Belu, pentru libertatea.ro.

Cornel Galeș a anunțat-o prima dată despre crunta veste pe nașa lor de cununie. Ea a fost prima care a vorbit cu soțul Ilenei Ciuculete, imediat după ce artista s-a stins din viață.

„L-am sunat să-l întreb de Ileana. A apucat să-mi răspundă. Plângea și urla. Ileana s-a dus, Uite, a înțepenit, se răcește. Ileana era lumina ochilor lui', a mai spus Doina Belu, pentru sursa citată.

Puțini știu însă că Ileana Ciuculete a fost foarte credincioasă la viața ei. Ba chiar, ea și se împărtășise cu puțin timp înainte de a se interna în spital.

„Amândoi erau habotnici, foarte credincioși. Țineau toate posturile, mergeau la biserică', a adăugat nașa artistei.

Cum a murit Ileana Ciuculete

Ileana Ciuculete și-a pierdut viața pe data de 14 martie, la o clinică privată din București. Celebra cântăreață de muzică populară a aflat în ultima clipă că suferea de ciroză hepatică, iar această boală cruntă i-a grăbit sfârșitul în doar câteva zile.

Trupul neînsufleţit al Ilenei Ciuculete a fost depus la Biserica Costeasca din Chitila, Strada Navigaţiei, numărul 54, sector 1. Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, la Cimitirul Străuleşti.

Foto: libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Cornel Galeș, dezicie neașteptată după ce a murit Ileana Ciuculete! Bărbatul plânge neîncetat de 3 zile

Mesajul surprinzător al lui FUEGO despre moartea Ilenei Ciuculete: „Poate par deplasat, dar…'

Laura Haidău despre Ileana Ciuculete: „Era această Ileană Cosânzeană a folclorului românesc, care emana doar frumusețe și bunătate'

Băieții artistei Ileana Ciuculete au ajuns în toiul nopții în Capitală! Au uitat de certurile cu mama lor

Ileana Ciuculete a avut o viață grea! A fost BĂTUTĂ, ABUZATĂ și abandonată de familie

Ileana Ciuculete a murit. Cântăreața suferea de ciroză hepatică

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete