Băieții artistei Ileana Ciuculete au ajuns în toiul nopții în Capitală! Au uitat de certurile cu mama lor

Băieții artistei Ileana Ciuculete au ajuns în toiul nopții în Capitală! Au uitat de certurile cu mama lor

Lumea muzicală este îndoliată după ce Ileana Ciuculete și-a pierdut viața aseară, la o clinică privată din București. Celebra cântăreață de muzică populară a aflat în ultima clipă că suferea de ciroză hepatică, iar această boală cruntă i-a grăbit sfârșitul în doar câteva zile.

Ileana Ciuculete  are doi băieți pe care i-a făcut cu primul său soț, Valeriu Sfetcu. Artista a avut de-a lungul timpului mai multe certuri cu copiii săi Cristi și Mugurel Sfetcu. Cu toate aceștia, ei au dat uitări toate conflictele pe care le-au avut cu mama lor, și au venit la ea imediat cum au aflat tragica veste. Cei doiu au plecat de urgenţă din Craiova, iar miercuri noaptea, în jurul orei 02:00 au ajuns la casa mamei lor din zona 1 mai din  București.

Cornel Galeș, actualul soț al cântăreței Ileana Ciuculete este în stare de șoc

Artista a încetat din viață marți seara, chiar în brațele soțului ei

„I-au depistat virusul hepatitei C, care a galopat rapid şi a dat în ciroză. A murit în braţele mele. Sunt în stare de soc, mi-au administrat calmante', a declarat Cornel Galeş, soţul cântăreţei.

Acestă veste tristă a surprins întreaga țară, mai ales că Ileana Ciuculete avea doar 59 de ani și părea să fie sănătoasă și voioasă mai mereu.

Trupul neînsufleţit al Ilenei Ciuculete va fi depus, astăzi, la Biserica Costeasca din Chitila, Strada Navigaţiei, numărul 54, sector 1. Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, la Cimitirul Străuleşti.

Ileana Ciuculete a trăit o viață grea și a a

Era mereu fericită și binedispusă pe scenă pentru ascultătorii ei, însă puțini știu ce viață a dus artista. Ileana a avut o viață grea alături de fostul soț și cei doi băieți. Aceștia au acuzat-o în repetate rânduri că minte, după ce Ileana Cicuculete a povestit că băiatul ei, Mugurel Sfetcu, era violent și o bătea, scrie evz.ro.

În urmă cu ceva ani, copii Ilenei Ciuculete îl făceau vinovat pe Cornel Galeș pentru scandalul care a izbucnit între ei. În acea perioadă, cei doi fii ai săi, Cristi Sfetcu și Mugurel Sfetcu, au declarat că ar fi mai bine ca mama lor să uite că aceștia există.

Deschide galeria foto de mai sus pentru vedea mai multe fotografii cu Ileana Ciuculete, dar și cu familia ei.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Ileana Ciuculete a avut o viață grea! A fost BĂTUTĂ, ABUZATĂ și abandonată de familie

Lupu Rednic: Sacrificiile pe care le fac artiștii pentru a apărea în fața publicului sunt imense și, nu de puține ori, îi doboară'

Ileana Ciuculete a murit. Cântăreața suferea de ciroză hepatică

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete