Sănătatea și frumusețea la Menopauză – Da, e posibil!

Sănătatea și frumusețea la Menopauză – Da, e posibil!

Participă și tu la seminarul Sănătatea și frumusețea la Menopauza – Da, e Posibil! din seara aceasta, începând cu ora 18:30, la restaurant Gargantua din București. Aici vei afla recomandările specialiștilor legate de menopauză și cum să-ți îngrijești tenul în această etapă a vieții.

Invitatie

Experții invitați în această seară sunt:

Luiza Spiru, specialist în geriatrie-gerontologie, geronto-psihiatrie și medicină anti-aging, președinta Fundației Ana Aslan International și șeful Centrului de Diagnostic și Tratament pentru Boli de Memorie.

Lorena Luchian, psiholog, psihoterapeut, traducatoarea Cartii 'Placerile secrete ale menopauzei'.

Dr. Roxana Dumitrescu, medic primar dermato-venerolog, medic specialist medicina generala absolventa a Facultatii de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti, membra a Societatii Romane de Dermato-Venerologie si a Academiei Europene de Dermato-Venerologie;

Iuliana Alexa, redactor sef revista Psychologies și Daniela Palade Teodorescu, redactor șef revista Avantaje.

UPDATE! Iată cum a fost seara trecută la evenimentul Sănătatea și frumusețea la Menopauză – Da, e Posibil!: zeci de doamne s-au strâns la restaurantul bucureștean pentru a avea ocazia să discute cu specialiștii despre o perioadă a vieții prin care trecem cu toate – menopauza.

poza-event

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse