Samantha Markle, atac la adresa surorii ei vitrege, Meghan Markle: “Nu ești cu nimic diferită de Trump”

Nu mai este un secret pentru nimeni că între Meghan Markle și familia ei relațiile sunt destul de tensionate. Atât tatăl, cât și sora ei vitregă, Samantha, au atacat-o constant pe actuala Ducesă de Sussex prin intermediul tabloidelor.

Samantha Markle, atac la adresa lui Meghan Markle, pe Twitter

Conform www.express.co.uk, de data aceasta, Samantha Markle a lansat un nou atac la adresa surorii ei vitrege, Meghan Markle, într-un post pe Twitter: “Thomas i-a fost mereu alături. Zâmbetele false pe care le afișează Meghan ar trebui să înceteze. Nu este cu nimic diferită de Donald Trump. El crede că și dacă împușcă oameni tot o să fie votat. Meghan crede că poate să-şi distrugă familia şi să nu mai vorbească cu prietenii ei şi tot va rămâne populară. Ce trist, a scris Samantha Markle.

Criticată de cei care-i urmăresc postările, Samantha a reacționat virulent, făcând din nou trimitere președintele american: “A împărţit familia în două şi vrea să stăm cu mâinile în sân, fără să comentăm? Are fix mentalitatea lui Trump“.

De-a lungul timpului, Samantha i-a taxat toate greșelile lui Meghan

Thomas Markle, tatăl lui Meghan, declara în presa engleză, cu ceva vreme în urmă, că fiica lui l-a neglijat complet de când formează un cuplu cu Prințul Harry. Acesta a amenințat că aparițiile sale din media nu vor înceta până când Meghan Markle nu-l va include, din nou, în viața ei.

Nici Samantha nu a rămas fără reacție la acuzațiile pe care Thomas Markle i le-a adus Ducesei. După ce tatăl lor a suferit un atac de cord în urma căruia a trebuit să fie operat de urgență, Samantha și-a împroșcat sora cu insulte, acuzând-o că este indiferentă, egoistă, lipsită de respect și are un comportament inuman: “Ce zici despre a-ți onora propriului tată?! Cum poți să trăiești și să te privești în oglindă? Destul e destul! Dacă tatăl nostru moare, va fi vina ta, Meg“.

În plus, Samantha i-a reproșat lui Meghan că a trebuit să-i dea chiar ea bani lui Thomas Markle după operația pe cord.

Sora vitregă a lui Meghan nu s-a sfiit să facă chiar și o predicție cu privire la căsnicia Ducesei cu Harry, lansând ipoteza că aceasta nu are cum să dureze: “Dacă-ți tratezi tatăl așa, următorul va fi Harry”.

Citeste si Tatăl lui Meghan Markle l-a avertizat pe prințul Harry, înainte de nuntă: „Promite-mi că nu vei ridica niciodată mâna asupra fiicei mele'

Surse foto: hepta, northfoto, pafina de facebook a Samanthei Markle

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati