Tatăl lui Meghan Markle l-a avertizat pe prințul Harry, înainte de nuntă: „Promite-mi că nu vei ridica niciodată mâna asupra fiicei mele”

După ce a lipsit de la nunta regală, care a avut loc pe data de 19 mai, Thomas Markle, tatăl ducesei de Sussex, a avut prima prima apariție publică în cadrul unui interviu. Acesta a vorbit sincer despre fiica lui, dar și despre căsătoria ei cu Prințul Harry.

Tatăl lui Meghan Markle a vorbit despre felul în care privește el mariajul celor doi și a făcut câteva declarații surprinzătoare.

Tatăl lui Meghan Markle l-a avertizat pe prințul Harry, înainte de nuntă

Atunci când l-a sunat să-i ceară mâna lui Meghan, Thomas Markle l-a rugat pe Prințul Harry să-i facă o promisiune.

„Meghan mi-a spus mai întâi şi, la scurt timp, Harry m-a sunat. Eu i-am spus: ‘Eşti un gentleman, promite-mi că nu vei ridica mâna niciodată asupra fiicei mele şi aşa ai permisiunea mea pentru căsătorie’. Am avut convorbiri interesante la telefon, este un tip inteligent, interesant', a mai spus Thomas Markle despre Prinţul Harry, potrivit mirror.co.uk.

În plus, tatăl ducesei de Sussex a spus și ce s-a întâmplat, de fapt, în ziua nunții regale, când ar fi trebuit să-și conducă fiica la altar, însă nu a putut fi prezent la ceremonie.

„Am vrut să îmi conduc fata la altar. Meghan a plâns, dar amândoi mi-au spus să am grijă de mine', a spus Thomas Markle.

Bărbatul a suferit un infarct, chiar cu câteva zile înainte de marele eveniment și a putut ieși din spital în ziua nunții.

Pentru a vedea mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: hepta.com, captura Youtube

Mihaela Tudor

Citește și:

Cum s-a îmbrăcat Meghan Markle la nunta nepoatei prințesei Diana? Rochia ei a atras toate privirile

Meghan Markle, pusă în dificultate în timpul vizitei alături de regina Elisabeta a II-a. Ce s-a întâmplat?

Regina Elisabeta a II-a şi Meghan Markle, primele imagini din călătoria cu trenul regal! Ce amănunt au observat cei prezenți la ținuta purtată de soția Prințului Harry

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete