Ce spune tatăl lui Meghan Markle despre mariajul acesteia cu prințul Harry?

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit în luna mai a acestui an și cu toate că de fiecare dată când participă la evenimentele publice sunt zâmbitori, tatăl lui Meghan Markle are îndoieli când vine vorba despre fericirea fiicei sale.

Relația pe care Meghan Markle o are cu tatăl ei s-a deteriorat după nunta regală, Thomas Markle lipsind în ziua marelui eveniment. Cu toate că nu și-a condus fiica la altar, după nuntă, Thomas Markle a oferit mai multe interviuri în care a dezbătut acest subiect. În cel mai recent interviu, tatăl lui Meghan Markle a făcut declarații care au surprins pe toată lumea.

Ce spune tatăl lui Meghan Markle despre mariajul acesteia cu prințul Harry?

Cu toate că Meghan Markle este tot timpul cu zâmbetul pe buze atunci când apare în public, Thomas Markle este de părere că lucrurile sunt puțin diferite în realitate. Tatăl lui Meghan Markle consideră că fiica sa este speriată și că toate responsabilitățile pe care le are pun o presiune mult prea mare pe ea. Thomas Markle a vorbit într-un interviu acordat recent despre modul în care Meghan Markle este copleșită de eforturile pe care le depune pentru a se adapta noilor reguli impuse de familia regală.

“Eu cred că fiica mea este îngrozită. Văd asta în ochii ei, pe fața ei, în zâmbetul ei. Îi cunosc zâmbetul de ani de zile. Îi știu zâmbetul. Nu îmi place cel pe care îl văd acum. Poate a avut doar câteva zile proaste. Nu știu. Mă îngrijorează cu adevărat. Cred că se pune prea mare presiune pe ea. Este un preț prea mare pe care trebuie să îl plătești pentru a face parte din acea familie.”, a spus Thomas Markle, potrivit thesun.co.uk. 

Thomas Markle nu a criticat doar atitudinea ducesei de Sussex, ci și stilul vestimentar pe care aceasta l-a adoptat imediat după ce a intrat în familia regală britanică. Mai exact, acesta este nemulțumit că Meghan Markle este nevoită să își acopere genunchii și să aleagă haine cu un aspect total diferit de cele care sunt în tendințe în prezent.

“Meghan pare că face parte dintr-un film vechi. De ce în 2018 ne îmbrăcăm ca în 1930? De ce trebuie să își acopere genunchii?”, a spus Thomas Markle.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Meghan Markle.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Personalitățile născute în Zodia Racului pe 16 iulie. Află cine s-a născut pe aceeași dată cu tine!

Cadoul Prințului Harry pentru Prințul Louis la botez o evocă pe Prințesa Diana. Ce i-au adus Harry și Meghan este un cadou de suflet

Vedete care îmbătrânesc urât

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete