Samantha Markle, acuzații grave la adresa lui Meghan Markle: “Dacă tatăl nostru moare, tu ești de vină!”

Vezi pozele

În familia lui Meghan Markle lucrurile devin tot mai tensionate, relația pe care ducesa de Sussex o are cu tatăl ei fiind puternic criticată de sora vitregă a acesteia. Prin intermediul unei postări pe twitter, Samantha Markle a făcut o serie de acuzații grave la adresa lui Meghan Markle.

Prezența ducesei de Sussex la un eveniment dedicat lui Nelson Mandela a înfuriat-o pe sora vitregă a acesteia. După ce zilele trecute Thomas Markle mărturisea într-un interviu că își dorește să reia legătura cu fiica sa, având mai multe probleme de sănătate, Samantha Markle a reacționat dur, postând mai multe mesaje pe twitter.

Samantha Markle, acuzații grave la adresa lui Meghan Markle

Samantha Markle este dezamăgită de atitudinea pe care Meghan Markle o are și o acuză pe aceasta că îi agravează tatălui ei starea de sănătate refuzând să îl viziteze. În plus, sora vitregă a ducesei de Sussex este de părere că aceasta își manifestă grija mai mult pentru străini, în timp ce persoanele din familia ei au mai multă nevoie de sprijinul ei. Atacul dur al Samanthei Markle îi vizează și pe cei de la Palatul Kensington, acuzați că au un comportament mult prea rece.

“Tatăl meu nu ar trebui să se simtă jenat pentru că îți iubește fiica. Regalitățile sunt o rușine pentru că sunt atât de reci. Ar trebui să vă fie rușine de voi înșivă! Ce ai zice să arăți compasiune pentru propriul tău tată? E destul! Dacă tată nostru moare, tu ești de vină, Meg! Mă bucur că ai atât de mult timp să le aduci un omagiu altora, dar îți ignori tatăl! Cum poți să fii atât de rece și să te privești în oglindă? Harry, cred că am avut dreptate!”, a scris Samantha Markle pe twitter, potrivit thesun.co.uk.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Meghan Markle.

Bianca Hriscu

Foto: hepta.ro

Citește și:

Cum a reacționat tatăl Lidiei Buble când a aflat zvonurile despre căsătoria cântăreței: Măi fata lui Dumnezeu, ce ți-am zis eu ție?'

Cum arată Brigitte Macron în costum de baie? Prima Doamnă a Franței, apariție de excepție

De ce Meghan Markle și-a ținut pălăria în mână în timpul competiției de la Wimbledon? I s-a interzis să o poarte!

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete