Cum a reacționat tatăl Lidiei Buble când a aflat zvonurile despre căsătoria cântăreței: “Măi fata lui Dumnezeu, ce ți-am zis eu ție?”

Lidia Buble și Răzvan Simion au petrecut o vacanță de vis în Maldive și pentru că fotografiile în care cântăreața apare în rochie albă și purtând o coroniță pe cap au sugerat ideea unei posibile nunți, zvonurile despre căsătoria celebrului cuplu s-au răspândit rapid.

Deși peisajul de vis le oferea celor doi cadrul perfect pentru a-și uni destinele, Lidia Buble și Răzvan Simion nu s-au căsătorit în Maldive. Cu toate că detaliile ar fi dus pe oricine cu gândul la o ceremonie romantică, pe plajă, cântăreața a explicat că totul a fost dar o joacă, scopul fiind realizarea unei ședințe foto.

Cum a reacționat tatăl Lidiei Buble când a aflat zvonurile despre căsătoria cântăreței?

Lidia Buble are o relație specială cu familia sa și nu mai este un secret pentru nimeni că tatăl cântăreței este foarte strict atunci când vine vorba despre căsătorie. Pentru că zvonurile despre posibila nuntă din Maldive au ajuns și la urechile tatălui artistei, reacția acestuia a venit la scurt timp după ce Lidia Buble și Răzvan Simion s-au întors din vacanță.

“Ne-am jucat, a fost o joacă. După ce m-am întors din vacanță și am mers acasă, la Deva, să îmi vizitez familia pentru că îmi era foarte dor de ei, primul lucru, tati m-a luat și m-a băgat într-o cameră și mi-a zis: “Am primit un telefon. Arată-mi mâinile!”. Mi-a spus că l-au sunat și i-au spus: “Știți că fata dumneavoastră s-a căsătorit? Felicitări!” Săracul s-a blocat. Mi-a zis: “Măi fata lui Dumnezeu, ce ți-am zis eu ție? Că nunta și binecuvântarea copilului sunt cele mai importante evenimente în viață și trebuie să mă anunți.” I-am spus: “Tati, la ce neam mare avem noi crezi tu vreodată că aș face eu această bucurie fără voi?”, a spus Lidia Buble, în emisiunea “Xtra Night Show”.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Lidia Buble și Răzvan Simion.

Foto: facebook

Citește și:

Cum arată Brigitte Macron în costum de baie? Prima Doamnă a Franței, apariție de excepție

Personalitățile născute în Zodia Racului pe 18 iulie. Află cine s-a născut pe aceeași dată cu tine!

Carmen Harra îți spune cum să atragi banii și fericirea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete