De ce Meghan Markle și-a ținut pălăria în mână în timpul competiției de la Wimbledon? I s-a interzis să o poarte!

Meghan Markle și Kate Middleton au fost prezente în weekend la turneul de tenis de la Wimbledon, de această dată, cele două făcându-și apariția singure, fără prințul Harry și prințul William. Fotografiile surprinse în cadrul evenimentului atrag atenția asupra pălăriei pe care Meghan Markle a ținut-o în mână pe toată durata competiției de la Wimbledon, chiar dacă aceasta ar fi completat perfect ținuta pe care ducesa de Sussex a ales să o poarte.

În timp ce Kate Middleton a purtat o rochie simplă, cu o croială clasică, Meghan Markle a optat pentru o pereche de pantaloni albi, evazați, o cămașă în dungi albe și albastre și o pălărie albă. Ținutele celor două au fost total diferite, dar au reușit să accentueze stilul fiecăreia.

De ce Meghan Markle și-a ținut pălăria în mână?

Dacă în cadrul evenimentelor importante este nevoie ca femeile ce fac parte din familia regală britanică să poarte de fiecare dată o pălărie, de această dată, alegerea făcută de Meghan Markle nu a fost una inspirată. În cazul acestor competiții sportive, doamnelor le este interzis să poarte pălării pentru că aceste accesorii sunt destul de voluminoase și îi pot împiedica pe cei așezați pe locurile din spate să urmărească meciul, potrivit people.com. Astfel, Meghan Markle a fost nevoită să își țină pălăria în mână în timpul meciului de tenis.

Cei care i-au analizat reacțiile sunt de părere că toată această situație a fost foarte incomodă pentru ducesa de Sussex, aceasta fiind și explicația pentru zâmbetul ei ușor forțat, considerat de Thomas Markle ca fiind îngrijorător.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Meghan Markle și Kate Middleton.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Julie Mayaya a fost cerută în căsătorie, dar a refuzat. Motivul este surprinzător!

Fotografiile oficiale de la botezul prințului Louis. Imaginile emoționante surprinse de fotograful Matt Holyoak

Ce spune tatăl lui Meghan Markle despre mariajul acesteia cu prințul Harry?

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete