Cum arată Brigitte Macron în costum de baie? Prima Doamnă a Franței, apariție de excepție

La 65 de ani, Brigitte Macron poartă cu mândrie ținute care îi lasă picioarele la vedere și care îi evidențiază talia subțire, iar de această dată, soția lui Emmanuel Macron a uimit pe toată lumea atunci când s-a lăsat fotografiată în costum de baie. Apariția de excepție a Primei Doamne a Franței a devenit rapid virală, fotografia făcând înconjurul lumii.

Stilul ei vestimentar adaptat la tendințele actuale a fost de fiecare dată lăudat, Brigitte Macron purtând ținute pe care a reușit să le adapteze astfel încât să i se potrivească perfect. Dacă în anumite situații criticii de modă au fost încântați de alegerile pe care Prima Doamnă a Franței le-a făcut, au fost și momente în care hainele alese au fost considerate total nepotrivite.

Cum arată Brigitte Macron în costum de baie?

Fotografiile în costum de baie sunt privite cu teamă de majoritatea femeilor, acestea putând să scoată în evidență chiar și cele mai mici imperfecțiuni. Cu toate că odată cu trecerea timpului pielea suferă modificări vizibile, Brigitte Macron nu a considerat că vârsta este un detaliu care să o împiedice să își facă apariția în costum de baie. Astfel, Brigitte Macron și Emmanuel Macron s-au lăsat fotografiați în ținute lejere, de plajă, fotografia apărând pe coperta unei reviste din Franța.

Brigitte Macron a îmbrăcat un costum de baie dintr-o singură piesă, cu motive florale, în timp ce Emmanuel Macron a optat pentru un short și un tricou.

Deschide galeria foto pentru a vedea cum arată Brigitte Macron în costum de baie.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Personalitățile născute în Zodia Racului pe 18 iulie. Află cine s-a născut pe aceeași dată cu tine!

Carmen Harra îți spune cum să atragi banii și fericirea

De ce Meghan Markle și-a ținut pălăria în mână în timpul competiției de la Wimbledon? I s-a interzis să o poarte!

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete