Să Plantăm pentru Planetă cu Yves Rocher!

Să Plantăm pentru Planetă cu Yves Rocher!

pozaPrimavara aceasta, Yves Rocher ne invita la evenimentul de lansare oficiala in Romania a Operatiunii Sa Plantam pentru Planeta, in cadrul caruia marca Yves Rocher si Fundatia sa, alaturi de partenerii locali (Asociatia MaiMultVerde) vor planta pana in primavara anului 2015 – 100 000 de arbori in judetul Giurgiu (Parcul Natural Comana si localitatea Isvoarele).

Aceasta actiune este inclusa in programul international Yves Rocher, al carui obiectiv este plantarea a 50 de milioane de arbori la nivel mondial pana la finalul anului 2015, dintre care peste 30 de milioane de arbori sunt deja plantati in acest moment.

Evenimentul se va desfasura la Gradina Botanica din Bucuresti, in data de 15 Aprilie, incepand cu ora 10,  iar in cadrul acestuia va avea loc o plantare simbolica dedicata proiectului, precum si un schimb de seminte intre Gradina Botanica Yves Rocher din Franta si Gradina Botanica din Bucuresti.

In cea de-a doua parte a zilei, se va face o vizita la Comana, la 40 de km distanta de Bucuresti si se reveni in Bucuresti in jurul orei 21.

Doi membri ai familiei Rocher, Tommy si Aurélia Rocher, se vor afla in Bucuresti in mod special pentru a sustine aceasta cauza, si pentru a planta in mod simbolic cativa arbori alaturi de partenerii marcii Yves Rocher in Romania.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse