S-au despărțit după doi ani și jumătate de relație! Artista a făcut primele declarații

Jo și Juno

Artiștii Jo și Juno s-au despărțit după doi ani și jumătate de relație. Perechea a șters toate fotografiile de cuplu publicate în mediul online și nici nu se mai urmăresc pe conturile de socializare.

S-au despărțit după doi ani și jumătate de relație! Jo a făcut primele declarații

După aproape două săptămâni de incertitudine, Jo a făcut primele declarații despre despărțire. Solista susține că nu ar fi vorba despre o despărțire, ci mai degrabă despre „gură de aer”.

Ar fi petrecut mult prea mult timp împreună, iar faptul că s-au afișat constant pe rețelele sociale le-a afectat relația.

„Cred că greșeala noastră a fost că am ales să ne facem publică viața asta personală și acum trebuie să dăm socoteală de fiecare dată.

Poate ne-am maturizat. Ca în orice cuplu, există și momente mai puțin plăcute … Nu am fost … despărțiți …

Am considerat că e firesc și normal să mai luăm o gură de aer. Ne-am sufocat un pic pentru că ne-am iubit și ne iubim foarte mult”, a declarat Jo, în cadrul unei emisiuni TV.

Deși a lăcrimat pe parcursul mărturisirilor, solista a ținut să precizeze faptul că momentan sunt pe un drum de revenire la relația de dinainte.

„Ne-am sufocat pentru că nu am știut să gestionăm lucrurile astea. Ne-am sufocat pentru că nu am știut cum să facem să fie bine.

Noi doi ani jumătate, cât am fost împreună, ne-am sufocat încontinuu. Stăm împreună, dar nu trebuie să stăm numai împreună”, a mai zis ea.

Care consideră Jo că a fost cel mai mare obstacol din cariera ei?

„Să mă adaptez, cred. Și să încerc să fac acest compromis între ceea ce îmi place mie și ceea ce vor oamenii să asculte de la mine și să audă de la oamenii care fac muzică comercială.

La un moment dat, trebuie să faci chestia asta, să le câștigi credibilitatea ca apoi să poți să faci ceea ce vrei tu. Asta în cazul în care vrei să fii un artist de radio”, a declarat Jo, pentru Kiss FM.

Foto: Instagram

Citește și:

Soțul Octaviei Geamănu mai vrea un copil: „Dacă nu o să vrea Octavia, mă mai însor o dată și mai fac unul”

Will Smith și soția lui, investigați de Protecția Copilului pentru că și-ar fi înfometat fiica

Suferința ascunsă a lui Feli Donose: „Dumnezeu a ales să mi-l facă îngeraş la câteva luni”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete