Anunț important de la creatorii SQUID GAME: fanii vor fi extaziați!

După un prim sezon de mare succes, s-a confirmat că Squid Game se va întoarce pentru mai multe episoade. Au început filmările pentru seria a doua!

Serialul Netflix a doborât recorduri și a devenit cel mai vizionat show original al site-ului de streaming din toate timpurile – a atins 111 milioane de vizualizări în doar 28 de zile – iar acum o continuare a seriei de succes este în lucru, potrivit producătorilor.

Hwang Dong-hyuk, regizorul producției, a confirmat vestea marți, 9 noiembrie, când a participat la o sesiune de întrebări și răspunsuri despre această dramă coreană, la care au participat și actorii-protaginiști Lee Jung-jae, Jung Ho-yeon și Park Hae-soo.

Întrebat despre posibilitatea unui al doilea sezon, el a glumit pentru Associated Press: “A fost atât de multă presiune, atât de multe cereri și atât de multă dragoste pentru un al doilea sezon încât aproape că simt că nu am de ales!” înainte de a confirma că sezonul doi se întâmplă de fapt.

Apoi a continuat: “Dar voi spune că DA, există într-adevăr un al doilea sezon. Este în capul meu chiar acum. Mometan se află în procesul de planificare. Dar cred că este prea devreme să spun când și cum se va întâmpla asta.”

Nu s-a făcut nicio speculație despre cum va arăta sezonul doi, dar a confirmat că actorul principal Lee Jung-jae se va întoarce pentru a-și relua rolul de personaj principal Seong Gi-hun. Cred că vom primi răspunsuri dacă s-a urcat în avion până la urmă să participe la un nou joc!

Ați urmărit mini-seria Squid Game? Este o dramă plină de suspans care spune povestea unui grup de concurenți participanți la un joc ciudat. Miza este o sumă uriașă de bani, dar odată cu competiția ies la iveală lucruri înfiorătoare…

Foto: Hepta

Citeste și:

Două filme de excepție la Warner TV, doi actori care au scris istorie: Heath Ledger și Christian Bale. Ați ghicit?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber