S-a aflat de ce a murit Israela Vodovoz. Medicii legiști au spus care este rezultatul autopsiei fostei balerine

Vezi pozele

Israela Vodovoz a fost găsită fără suflare pe data de 10 martie, în locuința sa din București. Medicii legiști de la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici' au efectuat, astăzi, autopsia afaceristei și au spus că aceasta a murit din cauza unei puternice hemoragii digestive.

De ce a murit Israela Vodovoz?

În urma necropsiei s-a stabilit că moartea femeii nu a fost violentă, ci a fost cauzată de o puternică hemoragie digestivă produsă pe fondul unei maladii mai vechi, potrivit libertatea.ro. Reprezentanți ai ambasadei Israelului la București s-au interesat telefonic de acest caz.

Autopsia Israelei Vodovoz a durat aproape trei ore, iar medicii legiști au stabil că moartea afaceristei nu a fost una traumatică, violentă. Decesul a survenit din cauza unei puternice hemoragii digestive, care s-a produs pe fondul unei boli.

Mai mult decât atât, Israela Vodovoz purta un inel gastric, care s-a rupt, iar acesta a provocat de fapt hemoragia internă, potrivit stirileprotv.ro. În plus, s-a constatat că aceasta avea organismul foarte slăbit pentru suferea de astm de ceva vreme.

La autopsie, s-a mai descoperit și faptul că femeia de afaceri nu a respectat așa cum trebuia indicațiile primite de la medici după montarea inelului gastric. Se pare că această neglijență i-a fost fatală.

Pe corpul Israelei Vodovoz nu au fost urme de violență

„Cu certitudine, nu vorbim de un deces traumatic, produs prin violență. Nu au fost găsite nici un fel de urme de violență pe corpul femeii. Decesul a survenit ca urmare a unei puternice hemoragii digestive, adică o acumulare mare de sânge care a ajuns în burtă, pe fondul unei boli mai vechi. Au fost recoltate probe pentru anatomie patologică și pentru toxicologie pentru a stabili cauzele care au condus la această sângerare abundentă. Când vom avea și aceste rezultate, vom definitiva raportul medico-legal cu privire la cauzele acestui deces', au explicat surse judiciare, pentru sursa citată.

Reprezentanți ai Ambasadei Israelului la București s-au interesat telefonic de acest caz. De asemenea, ei se vor ocupa și de repatrierea trupului ne însuflețit al afeceristei în Israel.

„Nu s-au dus la IML, ci doar au sunat să se intereseze. Nu au depus încă nici o documentație', au declarat aceștia.

Israela Vodovoz a fost găsită moartă în locuința sa din București, pe data de 10 martie. Apropiații ei au spus că aceasta nu a mai răspuns la telefon de câteva zile. Fosta balerină avea 70 de ani.

Foto: libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Adevărul despre averea Israelei Vodovoz! Cine va moșteni locuințele afaceristei

Israela Vodovoz a murit. A fost găsită în baia locuinţei sale din Bucureşti

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri