Adevărul despre averea Israelei Vodovoz! Cine va moșteni locuințele afaceristei

Vestea că Israela Vodovoz a murit la 68 de ani, a zguduit toată lumea mondenă. Povestea ei de dragoste cu tânărul Liviu Arteni a fost un subiect foarte mediatizat, timp de mulți ani la rând.

Acum, moștenirea afaceristei a devenit un subiect de mare interes. Israela Vodovoz are doi copii, care locuiesc în țara ei natală, Israel. Cei doi copii sunt cei care vor moșteni averea ei acum.  Israela Vondovoz are o fiică în vârstă de 42 de ani, care la rândul ei două fete pe nume Ziv și Iuval, potrivit click.ro. De asemenea, Israela mai are și un fiu pe nume Ianiv, în vârstă de 44 ani. Cei doi s-au implicat foarte mult în organizarea nunții mamei lor cu Liviu Arteni, chiar dacă el era mai tânăr cu 22 de ani decât ea.

Cine va moșteni locuințele afaceristei Israela Vondovoz

Pe data de 5 iulie 2008, fiul Ianiv a fost cel care a condus-o pe Israela la altar, la cununia religioasă care a avut loc Biserica Anglicană din Bucureşti, conform sursei citate. De asemenea, copiii au susținut-o pe Israela și atunci când aceasta s-a hotărât să divorțeze de Liviu. Cei doi s-au despărțit anul trecut la notar.

Acum cei doi copii ai afaceristei, Holla și Ianiv sunt așteptați să vină în România, pentru a se ocupa de repatrierea trupului neînsufleţit al Israelei Vodovoz.

„În prezent, desfăşurăm procedurile pentru obţinerea actelor pentru transportul corpului neînsufleţit al Israelei Vodovoz în Israel, unde familia doreşte să o înmormânteze, ea având dublă cetăţenie, română şi israeliană. Trupul neînsufleţit al Israelei se află în prezent la INML şi încă nu se ştie cauza decesului', a declarat avocatul Israelei, Rodica Bucu, pentru Mediafax.

Ce avere a lăsat în urmă Israela Vodovoz

Chiar dacă unii au speculat faptul că averea afaceristei s-ar număra în milioane de euro, se pare că realitatea este cu totul alta. Se pare că în ultima perioadă, Israela nu stătea prea bine la capitolul lichidități.

„Era la zi cu întreţinerea, îşi plătea toate cheltuielile, însă să ştiţi că nu erau aşa cu parale multe, cum se spune pe la televizor. De multe ori, aşteptau să le vină banii de pe la televiziuni ca să-şi plătească datoriile', a declarat o vecină, pentru click.ro.

Israela s-a ocupat de afaceri toată viața, încă din timpulul primei sale căsnicii cu israelianul Vodovoz Aurman, de care a divorțat în anul 1990. Unele au fost distruse de credite, altele au avut profi reinvestit. În anul 2010, Israela şi Liviu Arteni au investit aproximativ un milion de euro într-o pensiune din Vişeul de Sus, Maramureş, pe care au numit-o „Casa Livisra' şi care în primii ani de la inaugurare a fost plină de turişti.

Apoi, în 2016 au scos-o la vânzare pentru preţul de 800.000 €. În timpul mariajului cu Liviu, Israela a locuit într-un apartament din Bucureşti, situat în strada Mihail Kogălniceanu. În această locuință a fost găsită fără suflare, pe data de 9 martie.

Apartamentul, construit în 1938, a fost achiziţionat cu 104.000 de euro şi renovat din temelii, după gusturile şi nevoile celor doi miri.

„Avea cinci cămăruţe, holişoare şi debarale. Din 38 nu a fost niciodată renovat, aşa că imaginaţi-vă cum arăta. L-am transformat în 3 camere open space şi am schimbat absolut tot, de la ţevărie, până la podea şi pereţi', povestea Israela la vremea aceea.

Cu toate acestea, Israela nu deținea doar pensiunea și apartamentul din Capitală.

„Avem două maşini de teren, dar la una dintre ele am renunţat. Israela mai are şi terenuri, unele în afara Bucureştiului, şi vrem să scăpăm şi de acelea, însă e destul de greu', spunea Liviu Arteni, la finele anului 2015. Iată însă că acesta nu moşteneşte nimic din averea fostei soţii, pentru că la divorţul din 2017, de la notar, s-a stabilit foarte clar şi acest aspect. “Israela a divorţat de Liviu Arteni în cursul anului 2017 şi acest lucru s-a întâmplat la notar. Tot atunci s-a făcut şi partajul asupra bunurilor. doamna Israela are doi copii, un băiat şi o fată, care sunt unicii moştenitori', a declarat avocata Rodica Bucur, cea care a reprezentat-o pe Israela în procesul de divorţ, pentru click.ro.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Israela Vodovoz, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: libertatea.ro

Mihaela Tudor

Cirește și:

Israela Vodovoz a murit. A fost găsită în baia locuinţei sale din Bucureşti

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete