Modelul de declarație pentru noile restricții de circulație

Modelul de declarație pentru noile restricții de circulație

În urma noilor restricții impuse de autorități s-a publicat și declarația pe proprie răspundere care trebuie completată în actualul context creat de valul trei al pandemiei de coronavirus. De asemenea, împreună cu aceasta angajatorii vor fi nevoiți să elibereze un anumit tip de adeverință pentru cei care vor fi nevoiți să lucreze în condițiile noilor restricții de circulație.

Cele două hârtii importante necesare cetățenilor se pot descărca accesând linkul următor: https://cetrebuiesafac.ro/modele-declaratii.

În prezent există două tipuri de adeverințe și declarații, unul valabil tuturor localităților indiferent de rata de infectare și celălalt se referă la zonele unde aceasta depășește rata de 4 la mie sau 7,5 la mie.

În localitățile unde rata de infectare este peste 4 la mie în ultimele două săptămâni, circulația în zilele vineri, sâmbătă și duminică este permisă doar până la ora 20.00. Dacă rata este de peste 7,5 la mia de locuitori restricția este valabilă pentru întreaga săptămână. Activitatea magazinelor va fi până la ora 18:00, a anun’ar joi seara secretarul de stat, Raed Arafat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri