De ce se închide convorbirea telefonică după o oră?

De ce se închide convorbirea telefonică după o oră?

Am pățit-o cu toții!!!  Mulți dintre noi am remarcat faptul că după o oră de convorbire telefonică conexiunea este întreruptă automat.

Potrivit informațiilor, companiile de telefonie mobilă au decis ca după aproximativ o oră orice convorbire telefonică să fie încheiată. Te întrebi de ce?

Aceasta întrerupere a fost implementată pentru a oferi un plus de siguranță la factura ta în cazul în care s-ar iniția apeluri fără vreo acțiune efectuată de tine.

Să nu uităm că de multe ori se întâmplă ca la orice ușoară atingere să se apeleze contacte singure, fără să-ți dai seama.

Așadar, pentru a nu consuma degeaba minutele utilizatorului, s-a decis încheierea automată a oricărei discuții telefonice după aproximativ o oră.

Cea mai frecventă situație este apelarea accidentală dacă obișnuiești să ții telefonul în buzunarul de la spate al pantalonului. Din fericire, majoritatea telefoanelor au un sistem de autoblocare a ecranului după un anumit timp.

Pe forumuri, utilizatorii de telefonie spun că în cazul în care abonamentul depășește o anumită sumă, această oprire bruscă după o oră, nu mai funcționează.

Iată cum blochezi displayul telefonului să nu se apeleze:

Pentru iPhone: intră în meniu la Settings – Display&Brightness, selectează opțiunea Auto Lock și alege intervalul pe care îl dorești.

Pentru Android: intră în meniu la Settings – Display, selectează opțiunea Sleep (sau Screen Timeout la unele telefoane) și apoi alege cel mai scurt interval cu care ești confortabil.

Foto: Shutterstock

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri