De ce se închide convorbirea telefonică după o oră?

De ce se închide convorbirea telefonică după o oră?

Am pățit-o cu toții!!!  Mulți dintre noi am remarcat faptul că după o oră de convorbire telefonică conexiunea este întreruptă automat.

Potrivit informațiilor, companiile de telefonie mobilă au decis ca după aproximativ o oră orice convorbire telefonică să fie încheiată. Te întrebi de ce?

Aceasta întrerupere a fost implementată pentru a oferi un plus de siguranță la factura ta în cazul în care s-ar iniția apeluri fără vreo acțiune efectuată de tine.

Să nu uităm că de multe ori se întâmplă ca la orice ușoară atingere să se apeleze contacte singure, fără să-ți dai seama.

Așadar, pentru a nu consuma degeaba minutele utilizatorului, s-a decis încheierea automată a oricărei discuții telefonice după aproximativ o oră.

Cea mai frecventă situație este apelarea accidentală dacă obișnuiești să ții telefonul în buzunarul de la spate al pantalonului. Din fericire, majoritatea telefoanelor au un sistem de autoblocare a ecranului după un anumit timp.

Pe forumuri, utilizatorii de telefonie spun că în cazul în care abonamentul depășește o anumită sumă, această oprire bruscă după o oră, nu mai funcționează.

Iată cum blochezi displayul telefonului să nu se apeleze:

Pentru iPhone: intră în meniu la Settings – Display&Brightness, selectează opțiunea Auto Lock și alege intervalul pe care îl dorești.

Pentru Android: intră în meniu la Settings – Display, selectează opțiunea Sleep (sau Screen Timeout la unele telefoane) și apoi alege cel mai scurt interval cu care ești confortabil.

Foto: Shutterstock

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri