Roxana Vancea și iubitul ei, Dragoș Paiu s-au căsătorit civil

Roxana Vancea și Dragoș Paiu

Fosta asistentă TV Roxana Vancea (29 de ani) și iubitul ei, antrenorul de fitness Dragoș Paiu, s-au căsătorit civil!

Tânăra a fost cerută în căsătorie de iubitul ei la sfârșitul lunii noiembrie a anului acesta. Pentru cununia sa civilă, Roxana a ales o rochie mini albă dintr-o combinație de mai multe tipuri de materiale.

Roxana Vancea și iubitul ei, Dragoș Paiu s-au căsătorit civil

Date fiindu-i silueta de invidiat și fizicul tonifiat, alegerea vestimentară nu ne surprinde deloc! În căsuța de comentarii, urmăritorii Roxanei s-au înghesuit să-i ureze casă de piatră.

„Felicitări! Casă de piatră și multă fericire!”, a scris prezentatoarea de televiziune Simona Pătruleasa. „Să fiți fericiți!”, a scris și vedeta de televiziune Gina Pistol.

În urmă cu ceva timp, în dreptul unei fotografii în care apare alături de partenerul ei, Roxana a scris pe Instagram:

„Toată lumea spune că iubirea doare, dar asta nu este adevărat. Singurătatea doare. Respingerea doare.

Să pierzi pe cineva doare. Invidia doare. Toată lumea confundă aceste lucruri cu iubirea.

Dar, în realitate, iubirea este singurul lucru din lumea asta care acoperă toată durerea și care te face să te simți din nou minunat”.

Deși inițial discretă în privința relației lor, în ultima vreme, Roxana a publicat numeroase fotografii alături de partenerul ei.

Din imaginile postate în mediul online reiese că Dragoș ar avea un fiu. Cuplul adoră să petreacă timp în trei, dovadă stând fotografiile Roxanei cu Dragoș și cu micuțul.

În trecut, Roxana a format un cuplu cu actorul Mihai Bendeac. Perechea părea extrem de îndrăgostită, Roxana tatuându-și numele acestuia pe mână.

Roxana Vancea a fost asistentă TV și model și s-a făcut cunoscută publicului prin intermediul emisiunii Neața cu Răzvan și Dani.

Foto: Instagram

Citește și: 

Ce mănâncă Regina Elisabeta a Marii Britanii? Lista alimentelor care au ajutat-o să ajungă la aproape 100 de ani

A fost hărțuită sexual la începutul carierei în cinematografie, apoi a dezvăluit numele regizorului, dar jurnaliștii au refuzat să îl publice!

Aproape 4 mii de oameni au semnat o petiție pentru ca prințului Harry și lui Meghan Markle să le fie înlăturate titlturile regale

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete