A fost hărțuită sexual la începutul carierei în cinematografie, apoi a dezvăluit numele regizorului, dar jurnaliștii au refuzat să îl publice!

Charlize Theron (44 de ani) a vorbit deschis despre numele regizorului care ar fi hărțuit-o sexual la începutul carierei sale în cinematografie.

Într-un interviu pentru NPR, actrița descrie experiența sa și măturisește că a dezvăluit numele acestuia și în trecut.

Charlize Theron, hărțuită sexual la începutul carierei în cinematografie

„De fapt, i-am dezvăluit numele”, spune actrița. „Nu știți cine este pentru că de fiecare dată când i-am rostit numele, jurnalistul a luat decizia de a nu-l publica, demonstrând cât de profundă este problema aceasta.”

„Îmi amintesc prima dată în care am fost întrebată dacă am avut experiența unei audiții pe canapea.

Am vorbit deschis despre experiența mea și i-am dat și numele, iar persoana care m-a intervievat a decis să nu îl publice.

Povestea este publicată, este peste tot, dar nu și numele regizorului”, a adăugat actrița. „Asta mă supără incredibil de tare.”

În continuare, Charlize mai spune: „Știu că dacă i-aș spune acum numele, în timp ce promovez acest film, atenția nu ar mai fi centrată pe povestea reală din spatele lui”.

„Cred că va fi un moment și un loc în care voi dezvălui numele lui din nou. Întotdeauna am fost sinceră în privința acelei experiențe.”

„Stătea foarte aproape de mine”

În aprilie, Charlize a povestit cum a fost invitată să dea audiție în locuința respectivului regizor, acesta din urmă întâmpinând-o în pijamale:

„Trebuia să mă fi întors și să fi plecat. Nu am făcut-o. Dar avea un ego foarte sănătos, se simțea foarte bine.

Apoi ne-am așezat și am început să vorbim. Stătea foarte aproape de mine, asta era ciudat. În același timp consuma alcool. Asta nu mi s-a părut ok”.

Deși actrița încerca să citească scriptul, regizorul o întrerupea adesea spunându-i că vrea doar să vorbească.

„Apoi, la un moment dat, mi-a pus mâna pe picior și atunci am înghețat.” Deși nu știa cum să reacționeze, Charlize spune că s-a ridicat și a plecat.

S-au reîntâlnit după 8 ani

Opt ani mai târziu, Charlize spune că l-a întâlnit din nou pentru a-l confrunta, iar bărbatul a spus că nu își amintește experiența.

Nu se știu mai multe detalii despre acesta, în afara faptului că este un regizor de foarte mare succes.

Charlize joacă unul dintre rolurile principale din pelicula Bombshell care surprinde reala poveste de hărțuire sexuală din cadrul departamentului jurnalistic Fox News.

Producția urmează să apară curând în cinematografe.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Este celebră la nivel internațional, dar puțini îi cunosc trecutul tragic! Tatăl actriței, împușcat mortal de mama acesteia în timp ce ea privea

Cum își vor petrece Andreea Marin și partenerul ei, Adrian Brâncoveanu, sărbătorile de anul acesta? Vedeta împlinește 45 de ani pe 22 decembrie

Cadou de Crăciun în avans pentru acest cuplu celebru! Modelul a născut al doilea copil al perechii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete