Valeria Seciu și Octavian Cotescu, o iubire mai presus de orice e lumesc

S-a îndrăgostit de el în perioada studenției, dar îl admira încă de pe vremea când era doar o copilă. Povestea de dragoste dintre Valeria Seciu și Octavian Cotescu a fost una intensă și care a demonstrat că iubirea adevărată poate dăinui chiar și după moarte.

Povestea de dragoste dintre Valeria Seciu și Octavian Cotescu

Foarte discreți, Valeria Seciu și Octavian Cotescu au ales să își trăiască povestea de iubire departe de ochii curioșilor, potrivit stiri.botosani.ro. Ea era studenta îndrăgostită nebunește de profesorul ei, cu toate că el nu a vrut ca relația lor să înceapă în timpul facultății. Din acest motiv, povestea lor de iubire s-a concretizat doar după ce actrița a absolvit facultatea.

Valeria Seciu și Octavian Cotescu au format un cuplu care s-a bucurat de admirația celor din jur. Cu toate acestea, povestea lor de dragoste s-a terminat brusc în momentul în care actorul a încetat din viață. Octavian Cotescu a murit la doar 54 de ani, lăsând un gol imens în sufletul soției sale. Iubirea celor doi a fost atât de puternică, încât Valeria Seciu a refuzat să își mai refacă viața după moartea bărbatului iubit, cu toate că avea doar 46 de ani atunci când acesta a trecut în lumea celor drepți.

Suferința provocată de moartea soțului ei a măcinat-o pe actriță. După o carieră de succes în lumea teatrului și a filmului, acesta și-a anunțat retragerea și de atunci, actrița în vârstă de 78 de ani a apărut în puține rânduri în spațiul public.

Cu toate că Valeria Seciu și Octavian Cotescu au împreună un băiat, Alexandru, acesta nu îi este aproape mamei sale și asta pentru că a ales calea bisericii și astăzi este călugăr la Muntele Athos, purtând numele de Monahul Daniil.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Valeria Seciu și Octavian Cotescu.

Foto: captură youtube

Citește și:

Dieta strictă cu care Jackie Kennedy își menținea silueta. Ce obișnuia să mănânce în fiecare zi?

Toma Caragiu, marele actor care a scris istorie pentru țara noastră! Greșeala pe care a făcut-o la cutremurul din 1977 care l-a costat viața

Adriano Celentano și Ornella Muti, o iubire imposibilă și mistuitoare. De ce relația celor doi era una interzisă?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete