Românul care a câştigat un milion de euro… călătorind

Românul care a câştigat un milion de euro… călătorind

promo UNICA 03_112_5_155_capitalAi vrea să călătoreşti în toate colţurile lumii şi să câştigi un milion de euro? Ei bine, Ciprian Enea a reuşit să le facă pe amândouă (în acelaşi timp!) Şi ne povesteşte şi nouă cum stă treaba cu „banii aduc fericirea vs. „banii nu aduc fericirea, dar numărul lor da.

În cartea sa, „Profesorul de fericire. Cum câştigi un milion de euro călătorind  (Ed. Rao).  După opt ani în presa de investigaţie, Ciprian Enea s-a reorientat către adevărata sa pasiune – călătoriile, a fondat o companie specializată pe promovare în industria turismului şi a început să viziteze întreaga lume, devenind primul român care a realizat un Top al celor mai frumoase 100 de ţări ale lumii.

Volumul este un jurnal de călătorie, în care autorul  povesteşte despre unele dintre cele mai interesante şi vizitate ţări şi dezvăluie cum a făcut un milion de euro în industria de turism.

O carte actuală, utilă, despre visurile, angoasele şi gândurile care-l frământă pe oricare dintre noi, despre puterea fiecăruia de a fi ceea ce-şi propune şi, mai ales, despre capcanele care ni se ivesc în cale .

Cumpară cartea lui Ciprian Enea, doar cu revista Unica, ediţia de martie.

Preţ special: 17.99 lei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri