Concurs – Povestea din liceul meu Albastru

Concurs – Povestea din liceul meu Albastru

poza articol concursZi de zi dai Share pe Facebook și te implici pentru ceea ce crezi. E timpul să inversăm butonul și să nu dăm SHARE violenței.

Pe 14 februarie, Avon lansează concursul de eseuri Povestea din liceul meu Albastru' în cadrul proiectului Licee Albastre'. Scopul concursului este educarea tinerilor din România privind violența, recunoașterea și identificarea fenomenului de violență în cuplurile de adolescenți.

Tema concursului este Nu dau SHARE violenței'. Violența poate îmbrăca forme diverse, de la jigniri, verificarea telefonului mobil sau lovituri. Perioada liceului este cea care aduce în viața unui copil cele mai multe provocări, e perioada în care face alegeri la fiecare pas și își definești personalitatea.

Dacă copilul tău are între 15-18 ani, încurajează-l să se înscrie în concurs. Tot ce trebuie să facă este să ne spună într-un eseu ce înseamnă violență, cum îi schimbă pe oameni sau ce plan ne propune să luptăm împotriva violenței în cuplurile de adolescenți.

Eseurile trebuie trimise la adresa [email protected] până pe 30 martie 2014, inclusiv, pentru a participa.

Dacă eseul este declarat câștigător, poate primi unul dintre cele 3 mini Ipad! În plus, cel mai bun eseu urmează să fie publicat în Dilema Veche! Regulamentul pe www.campaniarespectului.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri