Romanița Iovan a mărturisit la ce se uită prima dată la un bărbat: „Sunt elemente care spun mult despre bărbaţi”

Romaniţa Iovan este una dintre cele mai cunoscute creatoare de modă de la noi. Ea a participat recent la o prezentare de modă glamour, unde a fost prezentă și Rita Mureșan. 

Romanița Iovan a vorbit despre felul în care se îmbracă româncele și a spus că acestea au gusturi bune atunci când vine vorba despre modă.

Romanița Iovan a mărturisit la ce se uită prima dată la un bărbat

În plus, ea a dezvăluit care sunt primele detalii pe care le observă prima dată la un bărbat, conform spynews.ro. Este vorba despre trei elementa: mâinile, încălţămintea şi ceasul.

„Mă refer la femei, mereu am zis că româncele noastre ştiu să se îmbrace. Indiferent de bugete, femeile noastre din România chiar ştiu să se îmbrace. Eu sunt foarte încântată de moda străzii. Bărbaţii sunt mai atenţi la detalii. Mereu mă uit la încălţăminte, la mâini, la ceas. Sunt elemente care spun mult despre bărbaţi. Băiatul are 11 ani și câteva luni, e la şcoală, la matematică excelează. Eu nu sunt genul ăsta să fac un capăt de ţară pentru orice mi se întâmplă (n.r. despre sarcina pierdută). Nu mai e cazul, anul ăsta fac 54 de ani. E foarte important să ne respectăm unul pe altul, să ne iubim, să fim fideli. Domnul avocat e foarte fidel', a spus Romaniţa Iovan, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show', de la Antena 1.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Romanița Iovan, deschide galeria foto de mai jos!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Romanița Iovan, declarații total neașteptate despre relația de iubire cu avocatul Iulian Gogan: „Nu ne leagă niciun act. Am fost însărcinată cu el'

Romanița Iovan, mesaj emoționant la patru ani de la moartea pilotului Adrian Iovan: „Dincolo de suferință și tristețe…'

Romanița Iovan, în doliu. Creatoarea de modă trece prin momente delicate

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati