Rodica Mandache, Femeia Anului 2017 la categoria Excelență în Arta Actorului, „O viață dedicată scenei”! Actrița a urcat pe scenă cu ochii în lacrimi: „Am avut mari emoții!”

Rodica Mandache a fost premiată în cadrul celei de a 20 – a ediții a Galei Femeia Anului 2017, care a avut loc pe 28 martie la Le Chateau. Acțrița în vârstă de 74 de ani a câștigat premiul de la categoria Excelență în Arta Actorului, „O viață dedicată scenei'.

Actrița a urcat pe scenă cu ochii în lacrimi

După ce a coborât de pe scenă cu trofeul, actrița s-a emoționat până la lacrimi.

„Atmosfera e minunată și eu mă simt extraordinar pentru că am luat un premiu și pentru că sunt pusă alături de alte doamne extraordinare, nici nu știu dacă eu pot fi lângă ele, pentru ceea ce au făcut. Am avut emoții mari, da. Abia aștept să le spun colegelor mele de liceu, de institut de teatru, că am luat premiul ăsta și că se bucură ca și cum l-ar lua ele. Sunt cu nepoata mea, care e foarte mândră că am urcat pe scenă și că am luat un premiu,' a spus Rodica Mandache, pentru Revista Avantaje.

Vezi pozele

Rodica Mandache, Femeia Anului 2017 la categoria Excelență în Arta Actorului, „O viață dedicată scenei'

Artista a vorbit puțin și despre meseria de actor și ce sacrificii presupune o astfel de carieră.

E greu oricând să faci meseria asta, este foarte greu pentru că îți dă foarte mult bine și abia poți să-l duci și îți dă și foarte mult rău și abia poți să te lupți cu el. Dacă ai succes cu un rol pe care-l primești, după aceea trebuie să te lupți cu succesul și rămâi acolo și e foarte greu și mai vin și alții, și trebuie să găsești tot felul de soluții ca să rămâi acolo. Iar dacă îți este greu, poți aștepta și trebuie să știi că într-o zi vine soare și strada ta. 

Eu trăiesc numai din actorie și trăiesc foarte bine. Eu nu aș fi putut să fiu altceva, nici nu cred că aș fi reușit. Mai studenți, dar e tot legat de actorie. (…) Nu sunt chiar așa de bine. Sigur că am grijă tot timpul și de fiecare dată când un lucru nu e cum trebuie, sufăr mai mult. stau bine cu sănătatea,' a mărturisit Rodica Mandache, pentru Revista Avantaje.

Urmărește întregul interviu în materialul video de mai sus!

Foto: Vlad Chirea și Dumitru Angelescu și capturi video

Mihaela Tudor

Citește și:

Anca Serea și Adi Sînă, din nou părinți: „Da, ne mai dorim copii'

Paula Herlo, Femeia Anului 2017 la categoria Jurnalism Social: „Muncesc mult, uneori de la 7 dimineața până la 2-3 noaptea'

Anca Serea, Femeia Anului 2017 la categoria Promovarea Maternității: „Rolul de mamă este cel mai frumos, este o binecuvântare'

GALA FEMEIA ANULUI 2017: cine sunt câștigătoarele

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete