Rochia cu buline purtată de Kate Middleton s-a vândut de pe un site în două ore

Rochia cu buline purtată de Kate Middleton s-a vândut în doar două ore

Kate in rochia cu buline

Rochia cu buline purtată de Kate Middleton s-a vândut în două ore de pe site-ul unde apărea cu detalii ale produsului.

Ducesa de Cambridge a ales să poarte o rochie maxi, cu buline, pe data de 14 mai, în cadrul unui eveniment ce comemora o zi importantă din istoria Marii Britanii, din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Bletchley Park este locul unde, în timpul războiului, se descifrau mesajele codificate ale aliaților și se interceptau legăturile telefonice și semnalele morse. Printre cei care îndeplineau această misiune ultra-secretă se afla și Valerie Glassborow, nimeni alta decât… bunica Ducesei de Cambridge.

În 1946 Valerie Glassborow s-a căsătorit cu Peter Middleton, bunicii lui Kate și Pippa Middleton.

“Bunica mea și sora ei, au lucrat împreună aici, a spus Ducesa unor elevi aflați în vizită la celebra instituție de contra-spionaj. Din păcate, cât timp a trăit, bunica mea nu a putut da detalii despre ceea ce făcea la Bletchley Park. A jurat să țină totul în secret și așa a rămas.”

Rochia purtată de ducesă este o creație Alessandra Rich, din mătase, și este, conform descrierii  designerului: inspirată dintr-o fotografie realizată în 1945 de Alfred Eisenstaedt când un marinar sărută o necunoscută în Times Square.

Rochia cu buline din mătase nu este purtată în premieră de Ducesa de Cambridge: Ivanka Trump și Sarah Jessica Parker au fost fotografiate și ele în această rochie, la diverse evenimente.

Foto: Hepta

Citește și:

Kate Middleton a tras o sperietură puternică din cauza prințului Louis. Ce s-a întâmplat?

Vești triste pentru fanii lui Britney Spears. Ce se întâmplă acum cu artista?

Cu ce probleme de sănătate s-a născut Otniela Sandu? Vedeta a vorbit despre momentele grele prin care a trecut: Doctorul a spus că am şanse doar cu…'

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete