Mihai Morar, despre meseria de tată: “Nu noi facem copii, copiii ne fac pe noi”

Mihai Morar va deveni tată pentru a treia oară.

Mihai Morar va deveni tată pentru a treia oară.

De Buna Vestire, Mihai Morar și soția lui ne-au dat vestea cea mare. Mihai Morar va deveni tată pentru a treia oară. Mihai Morar, despre meseria de tată: “Nu noi facem copii, copiii ne fac pe noi”.

Prezentatorul de televiziune și radio are două fetițe, gemene, în vârstă de 10 ani.

După o pauză de 10 ani, soția lui Mihai este însărcinată și va naște al treilea copil al familiei Morar la jumătatea acestei veri.

“Astăzi, de Buna Vestire
Vă dăm primii de știre:
Vom fi părinți a treia oară.
E frățior sau surioară?!
#familiaMorar”, este mesajul pe care Mihai Morar l-a postat pe rețelele sociale.

Mihai Morar este o persoană discretă când vine vorba de familie şi viaţa personală.

Mihai Morar, despre meseria de tată: “Nu noi facem copii, copiii ne fac pe noi”

Cu toate astea, Mihai Morar, omul simplu de radio și TV, și-a deschis sufletul și a vorbit despre rolul de tătic și despre ce sentimente îl încearcă în cea mai frumoasă perioadă din viața lui.

“E o experienţă pe care am mai trăit-o în urmă cu 10 ani şi jumătate. Aveam sub 30 de ani atunci şi nu înţelegeam ce mi se întâmplă în momentul în care am aflat că o să fiu tată. Totul parcă a trecut pe repede înainte. Totul s-a transformat foarte repede, fetele au crescut şi iată că sunt aproape, de fapt sunt foarte, foarte mari… nu mai pot să le spun copii. Cred că a venit şi la mine maturizarea şi să fii tată la vârsta asta e cu totul altceva, decât să fii tată la 20 şi ceva de ani. E mult mai mult stres, decât a fost acum 10 ani şi mă simt în sfârşit responsabil. Nu ştiu dacă e mai bine sau nu, eu cred că noi nu devenim părinţi, ci copiii ne fac părinţi”, a mărturisit Mihai Morar pentru Antena Stars.

 

Foto:facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete