Vești triste pentru fanii lui Britney Spears. Ce se întâmplă acum cu artista?

Britney Spears a trecut de-a lungul timpului prin mai multe momente delicate, recent internându-se într-o clinică de psihiatrie pentru a-și regăsi liniștea și echilibrul. Managerul vedetei vine cu vești triste pentru fanii lui Britney Spears, dezvăluind ce se întâmplă acum cu artista. 

Britney Spears este artista care a încântat generații întregi cu muzica ei și în ciuda scandalurilor în care a fost implicată, cântăreața nu a renunța niciodată la cariera ei. Problemele pe care le are în prezent par să nu își găsească rezolvarea, motiv pentru care managerul cântăreței a fost nevoit să fac un anunț care i-a întristat pe fanii acesteia.

Vești triste pentru fanii lui Britney Spears. Ce se întâmplă acum cu artista?

Larry Rudolph, managerul cântăreţei Britney Spears, a vorbit fespre situația actuală a acesteia, dezvăluind că există posibilitatea ca artista să nu mai urce niciodată pe scenă. Acesta a precizat că Britney Spears ar trebui să se întoarcă în Las Vegas și pe scenă doar în momentul în care va fi pregătită atât fizic, cât și mental, lucru care ar putea să nu se mai întâmple niciodată.

“Ca persoană care se ocupă de cariera ei, bazându-mă pe informațiile pe care eu și toți profesioniștii care lucrăm cu ea le deținem, din ceea ce am aflat, pentru mine este clar că nu ar trebui să se întoarcă în Las Vegas în viitorul apropiat și mai mult ca sigur niciodată. I-am fost alături două treimi din viața ei. Ma uit la ea ca la fiica mea. Este foarte emoționant pentru mine…și foarte dur. Personal, vreau ca ea să găsească un loc liniștit, orice ar însemna asta pentru ea. Nu mai este vorba despre carieră, este vorba despre viață”, a spus Larry Rudolph, managerul cântăreţei Britney Spears, potrivit variety.com.

Problemele pentru Britney Spears au început din nou după ce tatăl cântăreței s-a îmbolnăvit grav, aceasta fiind nevoită să renunțe la mai mult concerte pentru a-i sta alături. Ulterior, starea sănătății mintale a cântăreței s-a deteriorat, iar aceasta a fost internată într-o clinică de psihiatrie.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Britney Spears.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Cu ce probleme de sănătate s-a născut Otniela Sandu? Vedeta a vorbit despre momentele grele prin care a trecut: Doctorul a spus că am şanse doar cu…'

Ți-o amintești pe Sandra? Uite cum arată astăzi regina muzicii disco a anilor 80

Shakira și mama ei, ca două picături de apă. Cât de bine seamănă cele două!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete